BIZ IJmuiden profiteert
nu van snel en
stabiel glasvezelinternet


checkmark Collectief aanbod: voor én door ondernemers

checkmark Stel zelf je gewenste pakket samen

Goed nieuws! signetbreedband en glaspoort hebben een scherp aanbod samengesteld, exclusief voor alle leden van BIZ IJmuiden

Kies nu voor glasvezelinternet en de service van signetbreedband over het solide netwerk van onze netwerkpartner Glaspoort. 

De komende jaren voorziet Glaspoort ruim een miljoen huishoudens en bedrijven van toekomstbestendig glasvezel. 

Dit is dé kans om ook jouw bedrijf te laten aansluiten. Nu met maar liefst 1000,- euro korting op de eenmalige aansluitkosten.

Oplossing op maat

Bij signetbreedband weet je zeker dat de glasvezelverbinding aansluit op jouw ambities. Dat heeft alles te maken met onze persoonlijke aanpak. Samen kijken we naar jouw behoeften, nu én in de toekomst. Advies op maat dus. Met als resultaat snel en betrouwbaar glasvezelinternet waarmee je vooruit kunt.

Kies het servicelevel dat past bij jouw wensen en budget

Zakelijk internet met heldere SLA's.

Vul aan met (mobiele) back-up, VoIP, Managed Firewall etc.

24/7 monitoring; wij staan voor je klaar

Korte lijntjes en persoonlijk contact

“Het contact met signetbreedband is prettig, vooral de korte persoonlijke lijntjes. Veel bedrijven bel je en dan hoor je eerst een bandje, je wacht een kwartier, er wordt een ticket aangemaakt en het duurt en het duurt… Bij signetbreedband ben je geen nummer, je wordt altijd snel geholpen. Eén belletje is genoeg. De snelheid waarmee signetbreedband handelt is bijzonder. Ik ben dik tevreden!”

Robin Hartemink, IT-projectmanager Rozet

Sluit nu aan

Bij signetbreedband betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Kies jouw gewenste snelheid en eventueel aanvullende diensten zoals mobiel back-up internet, VoIP-telefonie, extra IP-adressen, een managed firewall of een connectie met de Cloud. Samen bepalen we de beste oplossing voor jouw bedrijf; voor nu én de toekomst.

Exclusief voor alle leden van BIZ IJmuiden hebben we een scherp aanbod samengesteld. Nu met € 1000,- korting op de eenmalige aansluitkosten bij afname van minimaal 200 bedrijven. Vul hieronder het formulier in en sluit ook aan!

Collectief aanbod BIZ IJmuiden

Veelgestelde vragen