signetbreedband en Glaspoort
maken snel en betaalbaar
glasvezelinternet voor
lokale bedrijven mogelijk


checkmark Beschikbaarheidsgarantie tot 99,99%

checkmark Kies jouw gewenste servicelevel

Goed nieuws! signetbreedband levert zakelijk internet over het glasvezelnetwerk van Glaspoort

Kies nu voor glasvezelinternet en de service van signetbreedband over het solide netwerk van onze netwerkpartner Glaspoort. 

De komende jaren voorziet Glaspoort ruim een miljoen huishoudens en bedrijven van toekomstbestendig glasvezel. 

Dit is dé kans om jouw bedrijf te laten aansluiten. Nu zonder activatiekosten!

Oplossing op maat

Bij signetbreedband weet je zeker dat de glasvezelverbinding aansluit op jouw ambities. Dat heeft alles te maken met onze persoonlijke aanpak. Samen kijken we naar jouw behoeften, nu én in de toekomst. Advies op maat dus. Met als resultaat snel en betrouwbaar glasvezelinternet waarmee je vooruit kunt.

Kies het servicelevel dat past bij jouw wensen en budget

Zakelijk internet met heldere SLA's.

Vul aan met (mobiele) back-up, VoIP, Managed Firewall etc.

24/7 monitoring; wij staan voor je klaar

Korte lijntjes en persoonlijk contact

“Het contact met signetbreedband is prettig, vooral de korte persoonlijke lijntjes. Veel bedrijven bel je en dan hoor je eerst een bandje, je wacht een kwartier, er wordt een ticket aangemaakt en het duurt en het duurt… Bij signetbreedband ben je geen nummer, je wordt altijd snel geholpen. Eén belletje is genoeg. De snelheid waarmee signetbreedband handelt is bijzonder. Ik ben dik tevreden!”

Robin Hartemink, IT-projectmanager Rozet

Sluit nu aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de aansluiting op het glasvezelnetwerk van Glaspoort. Ligt het glasvezel van Glaspoort al voor je deur? Dan is een aansluiting zo geregeld en betaal je nu géén eenmalige aansluitkosten; alleen een vast scherp tarief per maand voor de internetverbinding én glasvezelinfrastructuur.

Kies jouw gewenste servicelevel en eventueel extra opties zoals mobiel back-up internet, VoIP-telefonie, extra IP-adressen, een managed firewall of een connectie met de Cloud. Alles is mogelijk.

Vul hieronder het formulier in en ontvang binnen 5 werkdagen een offerte op maat op basis van jouw wensen en het beschikbare budget.

Aanvraag aansluiting Glaspoort

Check wat er nog meer mogelijk is op jouw locatie

Check alle beschikbare netwerkinfrastructuren

Veelgestelde vragen