Onze certficeringen

Wij zijn ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Met deze certificeringen voldoen wij aan de hoogste internationale veiligheidsnormen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Al deze onderdelen zijn een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering en de bedrijfscultuur van signetbreedband en de andere merken binnen team.blue. Zo zorgen we voor een cultuur waarin iedereen dezelfde kwaliteit nastreeft, elkaar scherp houdt en waar continue structurele verbeteringen de norm zijn.

ISO27001:2013

De ISO 27001 is een internationale standaard die wereldwijd wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat organisaties hun beveiligingsprocessen goed op orde hebben en blijven verbeteren. Tijdens het certificeringsproces wordt ons volledige security-beleid grondig doorgelicht, waarbij onder andere gekeken wordt naar risicobeheersing, incidentmanagement en hoe bewust we zijn van beveiligingskwesties binnen signetbreedband.

ISO 9001:2015

ISO 9001 legt een standaard vast voor hoe een organisatie de kwaliteit kan borgen. Dit omvat onder andere het voldoen aan klanteisen, het verbeteren van klanttevredenheid en het beheersen van risico's met betrekking tot signetbreedband.

NEN 7510:2017

De NEN 7510 vormt de Nederlandse standaard voor informatiebeveiliging in de gezondheidszorgsector. Deze norm legt diverse belangrijke aandachtspunten vast, waaronder privacybescherming en de gestructureerde implementatie van beveiligingsmaatregelen die meetbaar zijn.