onafhankelijke
netwerkspecialist

van Nederland

Wij zijn signetbreedband

Leunt jullie organisatie op zakelijk internet en IT-netwerken? Dat vraagt om een partner waarop jij kunt leunen. signetbreedband is dé onafhankelijke netwerk solutions provider van Nederland. We putten uit meer dan 25 jaar kennis en ervaring en hebben een groot netwerk van samenwerkingspartners.

Én we leggen de lat net zo hoog als jij, met ons expertteam van 55 collega’s in Arnhem en Eindhoven. Wat ons drijft? Dat onze klanten succesvol zijn: van MKB’er tot grotere bedrijven met meerdere locaties in en buiten Nederland. 

Jouw connectiviteitsvraagstuk opgelost

Een netwerk solutions provider in hart en nieren, dát zijn we. We zijn netwerkonafhankelijk, dat betekent dat we altijd kunnen kiezen we voor de best passende leveranciers en technologie. We leveren slim maatwerk waar en wanneer dat nodig is en we helpen jouw bedrijf écht vooruit. Onze omvang is ideaal voor jou als klant: big enough to do the job, small enough to care.

Krachtige oplossingen die bijdragen aan groei en continuïteit

Lokaal, nationaal én internationaal

Meer dan 25 jaar ervaring en actuele knowhow

Team van 322 experts in Nederland en 1990 in Europa

Wij kunnen jou als IT-manager ontzorgen

Ambitieus
Kundig
Verantwoordelijk

Ambitieus

Jouw zakelijk succes is ons succes. Daarom zijn we graag sámen ambitieus. Onze kundige en bevlogen medewerkers zijn het hart van onze organisatie. Ze zijn erop gebrand om jou als klant echt goed te helpen. Daarom besteden we bijvoorbeeld veel aandacht aan persoonlijke groei en scholing. Want blije mensen maken blije klanten.

Kundig

Met signetbreedband haal je veel kennis en ervaring in huis. Om precies te zijn: meer dan 25 jaar. signetbreedband is een samensmelting van twee bedrijven met een lang track record op het gebied van connectiviteit en internet. signetbreedband maakt bovendien onderdeel uit van het Europese tech powerhouse team.blue. We hebben daardoor toegang tot een groot netwerk van experts en resources, waardoor we goed kunnen inspelen op vragen vanuit de markt.

Verantwoordelijk

Doen wat we beloven, daarmee ontzorgen we jou. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar een goede connectiviteitsoplossing en een fijne partner om mee te werken. Leg jullie vraagstuk gerust bij ons neer. We pakken onze verantwoordelijkheid, zijn eerlijk en transparant en komen onze afspraken na. Zo houd jij je handen vrij. 

Jouw connectiviteitsvraagstuk opgelost

De processen, kwaliteit en veiligheid zijn geborgd. Met onze ISO 27001-, ISO 9001- en NEN 7510-certificeringen voldoen we aan de hoogste internationale normen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. We hebben een cultuur waarin iedereen dezelfde kwaliteit levert en elkaar scherp houdt, binnen signetbreedband én binnen team.blue. Continue verbeteringen zijn de norm. Zo haal jij met onze oplossing optimaal resultaat.

Continuïteit
en een optimale
netwerkbeschikbaarheid staan bij ons voorop.

We vereenvoudigen processen en ontwerpen een infrastructuur die past bij jouw business. Dat doen we zoveel mogelijk met bouwstenen, zodat jullie netwerk makkelijk te beheren is. We zorgen daarmee voor continuïteit en een hoge netwerkbeschikbaarheid. Met ons eigen core netwerk bieden we alle functionaliteit en capaciteit die jullie nodig hebben. We zetten de nieuwste technieken en de beste tools is om jouw omgeving zo goed mogelijk te monitoren.

Verder kennismaken?
Wij hebben graag contact met je.

Bel of mail ons of lees alles nog
eens rustig na in onze brochure

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl