De beste connectiviteitsoplossing voor jouw zakelijk succes!

Wij zijn signetbreedband: dé onafhankelijke netwerkspecialist van Nederland. We ontzorgen de zakelijke markt met de beste internet- en netwerkoplossingen. signetbreedband is een samensmelting van de twee bedrijven Signet en Breedband met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van connectiviteit en internet. Per december 2022 zijn wij volledig geïntegreerd en verder gegaan onder de nieuwe naam: signetbreedband. We nemen je graag mee in ons verhaal. En dat verhaal begint bij onze klant. 
 

Onze klant

Centraal in ons logo, de cirkel in het midden, staat onze klant: de IT-manager. We helpen je grenzen te verleggen en we innoveren en groeien samen. Jij moet het verschil kunnen én blijven maken. Daarom faciliteren we jou met het beste zakelijke internet en de slimste netwerkoplossingen. Als jij de held in jouw business bent, dan zijn wij dat ook. 

Onze oplossingen

We zijn van mening dat je niet bent geholpen met producten of diensten, maar wel met (maatwerk)oplossingen. signetbreedband is gefocust op het beste resultaat en de meest optimale oplossing voor jouw bedrijf. Die flexibiliteit en onafhankelijkheid garanderen we je. Het ‘halve maantje’ in ons logo kan daarom van positie veranderen. De wereld verandert, jouw bedrijf verandert én onze oplossingen veranderen mee.

Onze mensen

We willen vooral onze klant laten excelleren door te doen waar wij goed in zijn: we leveren de beste connectiviteitsoplossingen, advies op maat en een goede service. We zijn in ons logo de kleinste, maar de impact die we voor onze klanten willen maken is groot. Gedreven door een sterk plichtsgevoel, een grote bewijsdrang en ruim 25 jaar aan kennis en ervaring. Én met team.blue als Europese moederorganisatie achter ons. Word jij hier nu helemaal enthousiast van? Bekijk onze vacatures. We zijn altijd op zoek naar nieuwe talentvolle en gedreven collega's om ons team te versterken.