Slim ondernemen met
zakelijk DSL

checkmark Snelheden tot 200 Mbps

checkmark Ook geschikt als back-up verbinding

Jouw locatie onze verbinding

Als kleinzakelijk internet precies is
wat je nodig hebt

Zakelijk DSL is geschikt voor kleine kantoren, thuiskantoren én zzp’ers die behoefte hebben aan een kostenefficiënte internetoplossing. Heb je toch meer brandbreedte nodig of stel je hogere eisen aan de snelheid, stabiliteit en beschikbaarheid van de verbinding. Kies dan voor glasvezel. DSL is ook uitermate geschikt als tweede verbinding. 

Waarom meer afnemen en betalen dan nodig?

Met DSL kan je bellen, mailen en browsen. En ook: videobellen en back-ups maken. Samen bekijken we welke internetoplossing het beste past bij jullie activiteiten en ambities. Want waarom zou je meer afnemen en betalen dan nodig? 

Kostenefficiënt

De belangrijkste reden waarom bedrijven kiezen voor DSL: de kosten. DSL is vaak voordeliger dan internet over de kabel of via glasvezel. Gewoon goed zakelijk internet zonder poespas. Ook geschikt als back-up verbinding.

Dekkend netwerk

DSL is bijna overal in Nederland beschikbaar. DSL is wel iets gevoeliger voor storingen dan glasvezel.

Snelheid tot 200 Mbps

Met DSL krijg je internet met een snelheid tot 200 Mbps. Dat is voldoende voor gemiddeld internetgebruik. Heb je tóch meer snelheid nodig, dan is glasvezel (Fiber to the Home) een betere keuze.

Verschillen tussen glasvezel, DSL en kabel

Welk type internetverbinding kies je? Er zijn grofweg drie soorten verbindingen te onderscheiden: glasvezel, kabel en DSL. Maar wat is het verschil tussen deze drie? En welke is nu de beste keuze voor je organisatie? In dit artikel leggen we het verschil uit.

Kies jouw servicelevel

Wij zorgen dat jij en je collega’s altijd en overal veilig online kunnen werken. Met managed of hosted firewall en anti-DDoS. Jouw behoeften – nu en later – staan centraal. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt: uptime-garantie, support en veiligheid. Een passende oplossing dus. Kies uit drie servicelevels (SLA’s): Essential, Business en Enterprise.

Veelgestelde vragen

"Connectiviteit moet gegarandeerd, snel, accuraat en veilig zijn."

"We moeten ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, we kunnen ons geen enkele hapering veroorloven". AFAS Live vertrouwt hierbij op de hoogwaardige en redundant uitgevoerde netwerkoplossing van signetbreedband en Eurofiber.
 

Het juiste internet voor jouw bedrijf?
Onze experts denken met je mee

Neem contact op

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Netwerkuitval is niet zomaar 'vervelend'. Het kost tijd en geld. Toch heeft netwerkbeschikbaarheid vaak niet de hoogste prioriteit. Hierbij 10 praktische tips waarmee je direct aan de slag kan.

We beschermen jouw netwerk proactief tegen cyberaanvallen. Met Anti-DDoS en met Managed of Hosted Firewall. Samen bekijken we wat voor jullie bedrijf het best werkt.