Altijd en overal veilig werken
met Managed WAN

checkmark Privaat netwerk

checkmark 24/7 beheer en monitoring

IT-infrastructuur zonder kopzorgen

Hoe groter of complexer je organisatie, hoe lastiger het beheer van de IT-infrastructuur. En je bent al zo druk. Besteed het beheer van je netwerk daarom uit. Dát scheelt kopzorgen. Kies voor een Managed WAN of voor een IP-Private Network. Onze netwerkexperts bewaken de beschikbaarheid, performance en security voor je.

Managed WAN: het centrale netwerk voor al je locaties

Met een Managed WAN (Wide Area Network) maken we jouw IT-omgeving simpel en overzichtelijk. We koppelen al je netwerken en locaties tot een centraal netwerk. Via redundante firewalls ontstluiten we deze omgeving naar het internet. Op alle locaties zijn dezelfde functionele netwerken beschikbaar. We maken dit op maat voor jouw bedrijf.

De hoogste beschikbaarheid en performance

Veilig en stabiel in combinatie met Hosted Firewall

Online beheertool voor inzicht en controle

IP-Private Network: één beveiligd netwerk tussen locaties

Verstuur je regelmatig vertrouwelijke gegevens en wil je beslist niet dat anderen meekijken? Met een IP-PN verbinden we twee of meer locaties en scheiden dit van het publieke internet. Resultaat: een privaat netwerk voor onderling datatransport. Je kan daarbij ook kiezen voor managed routers en een centrale firewall voor gecentraliseerde internetontsluiting. Je hebt op deze manier geen omkijken naar je netwerk.

Maximale bescherming tegen DDoS-aanvallen

Stabiele en snelle verbindingen

Schaalbare infrastructuur

Zo zorgen we voor minder werkdruk en meer rust op jouw IT-afdeling

Dít is wat we voor je doen:

Inventarisatie

Overzicht geven, daar beginnen we mee. We analyseren je IT-infrastructuur en jullie technische behoeften, waaronder bijvoorbeeld bandbreedte en beschikbaarheidseisen.

Ontwerp IT-infrastructuur

In goede samenwerking met jou maken we een technisch ontwerp voor de nieuwe IT-infrastructuur. Simpel in gebruik, eenvoudig in beheer.

Migratie

We gaan over naar de nieuwe situatie en maken koppelingen met andere clouddiensten. Dit doen we met zo min mogelijk onderbreking van de bedrijfsprocessen.

Nazorg en beheer

Na livegang beantwoorden we jouw vragen en lossen we eventuele knelpunten op. Zo raakt iedereen vertrouwd met het IT-netwerk. Vervolgens nemen we het IT-netwerk en de apparatuur in beheer en op in onze documentatie voor optimale continuïteit. Storingen gaan naar onze 24/7 servicedesk. We handelen direct.

Veelgestelde vragen

"IT moet het gewoon doen"

Het onderwijs maakt de omslag naar meer flexibiliteit in het leren. Dat stelt andere eisen aan het IT-netwerk. Flores Onderwijs koos voor een volledig nieuwe, redundante IT-omgeving. Dit om een webbased leer- en werkomgeving mogelijk te maken voor de 34 scholen. "Onze leerkrachten en leerlingen werken onbeperkt en probleemloos met de digiborden, Chromebooks en tablets.”

Onze experts helpen je verder kijken
dan de problemen van nu

Wij staan voor je klaar!

Bel 088- 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Dit jaar kondigden we het al aan: signetbreedband bouwen een heel nieuw core-netwerk, genaamd de Connectivity Core; het hart van onze technische operatie. Begin 2023 starten we met de eerste migraties. 

Met het toenemende gebruik van clouddiensten wordt de complexiteit van netwerkbeheer een steeds grotere bottleneck. SD-WAN is dé oplossing voor de toekomst. Het maakt bedrijfsnetwerken makkelijker, beter én veiliger te beheren.