Managed netwerkoplossingen
voor elke infrastructuur


checkmark Netwerkoplossing op maat

checkmark Totale ontzorging van je IT-omgeving

Jouw locaties en applicaties koppelen: iedere dag een stukje slimmer

De on-premise servers gaan in rap tempo de deur uit. Ze maken plaats voor cloud-based applicaties of voor een fysiek extern datacenter. Dat vraagt nogal wat van je netwerk. Hoe houd je dat veilig, snel en bedrijfszeker? En hoe zorg je dat jouw netwerk bijdraagt aan zakelijk succes? Wij lossen jouw IT-vraagstuk op én nemen je netwerk in beheer. Zo houd jij je handen vrij. 

Stabiele en snelle verbindingen die je niet in de steek laten

We zijn graag de aanjagers van succes, nu en in de toekomst. We leren jouw organisatie graag goed kennen, vereenvoudigen processen en ontwerpen een infrastructuur voor elke situatie. Dat doen we met bouwstenen, waarmee het netwerk makkelijk is te beheren. Ook zorgt dit voor continuïteit en een hoge mate van schaalbaarheid. 

Flexibele netwerkoplossingen
die jouw zakelijk succes aanjagen? Onze experts helpen je verder.

Neem contact met ons op

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

"Die can do-mentaliteit wil ik ook!"

signetbreedband installeerde een compleet nieuw netwerk voor Synerlogic BV. "De keuze voor een leverancier gaat ook over vertrouwen. Dat klinkt misschien vreemd uit de mond van een IT’er, maar je wilt een partij die zegt: ‘ik regel het voor je!’. Dát hebben ze bij ons waargemaakt."

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Dit jaar kondigden we het al aan: signetbreedband bouwen een heel nieuw core-netwerk, genaamd de Connectivity Core; het hart van onze technische operatie. Begin 2023 starten we met de eerste migraties. 

Met het toenemende gebruik van clouddiensten wordt de complexiteit van netwerkbeheer een steeds grotere bottleneck. SD-WAN is dé oplossing voor de toekomst. Het maakt bedrijfsnetwerken makkelijker, beter én veiliger te beheren.