Altijd en overal veilig online
met Hosted Firewall


checkmark Volledig beheer en controle van jouw firewall

checkmark Veilig, voordelig en efficiënt

Bij ons staat security op 1

Wil je dat medewerkers overal veilig kunnen werken, maar investeer je liever niet in dure apparatuur? Of ontbreekt het aan kennis om de firewall up-to-date te houden? Kies voor Hosted Firewall van signetbreedband; één centrale oplossing voor jouw securityvraagstuk.  

Veilig netwerk voor een vast maandbedrag

Een Hosted Firewall draait in onze datacenters. We reserveren een deel voor jouw bedrijf en beheren de firewall volledig voor je. Voor een vast maandbedrag houden we de deur dicht voor malware, phishing en andere digitale bedreigingen. Zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. 

Voor één of meerdere locaties

Hosted Firewall is geschikt voor bedrijven met één of meerdere locaties.

24/7 monitoring van jouw firewall

Onze netwerk engineers richten de firewall voor je in, bij ons in het datacenter. Vervolgens houden we je firewall 24/7 in de gaten. We onderhouden de hardware, monitoren real-time hoe je firewall presteert en zien op tijd welke bedreigingen binnenkomen. Zo ben je hackers altijd een stap voor.

Altijd en overal veilig online

Met Hosted Firewall ben je altijd en overal veilig online. De geïntegreerde threat intelligence detecteert bedreigingen van over de hele wereld en blokkeert ongewenste indringers.

Veelgestelde vragen

Werkzaamheden beleggen bij partners met verstand van zaken

Het onderliggende wegennetwerk van onze IT-omgeving moet perfect werken om 1 miljoen bezoekers, 130 collega’s en meer dan 200 vrijwilligers goed te kunnen faciliteren. We beleggen werkzaamheden bij partners met verstand van zaken, waaronder signetbreedband voor de infrastructuur.

Overal en altijd veilig online?
Onze experts helpen je verder

Wij staan voor je klaar!

Bel 088 - 599 99 20

Mail info@signetbreedband.nl