Ga hard op weg
met Datacenter Internet


checkmark  Snel, stabiel en veilig internet

checkmark  Beschikbaarheidsgarantie tot 99,99%

Supersnel internet
direct van het datacenter

Wil jij internet centraal en met hoge zekerheid geregeld hebben? Neem dan je internet direct af in ons datacenter. Je hebt een lege snelweg, helemaal voor jezelf. Zo ben je veilig verbonden en krijg je internet van de hoogste betrouwbaarheid, capaciteit en serviceniveau.

Verhoog je veiligheid
met Datacenter Internet

Datacenter Internet is bijvoorbeeld handig als je jouw bedrijfsnetwerk centraal wil verbinden met het Internet. Door op één plek te koppelen met het publieke internet heb je meer controle en loop je veel minder risico’s. 

Snel, stabiel en veilig internet

Direct in het datacenter

Hoge bandbreedtes tot 10 Gbits

Combineer het met andere diensten

Neem je ook andere diensten bij ons af, zoals Managed WAN of Managed Firewall? Dan kan je de centrale toegang van je internet in het datacenter ook daarmee integreren.

Supersnel internet rechtstreeks van het datacenter?

Onze experts helpen je verder

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Dit jaar kondigden we het al aan: signetbreedband bouwen een heel nieuw core-netwerk, genaamd de Connectivity Core; het hart van onze technische operatie. Begin 2023 starten we met de eerste migraties. 

Met het toenemende gebruik van clouddiensten wordt de complexiteit van netwerkbeheer een steeds grotere bottleneck. SD-WAN is dé oplossing voor de toekomst. Het maakt bedrijfsnetwerken makkelijker, beter én veiliger te beheren.