Veilig verbonden met
Datacenter Interconnect


checkmark  Directe koppeling met Microsoft Azure, Amazon AWS en meer

checkmark  Ook in combinatie met
Managed WAN

Koppelingen tussen datacenters
zijn wél zo veilig en zeker

Met Datacenter Interconnect koppel je meerdere datacenters, onderling óf ook aan je eigen IT-netwerk. Hierdoor wordt het mogelijk om je diensten te verspreiden over meerdere datacenters. Wel zo veilig en zeker.

Jouw bedrijfskritische applicaties onder een veilig dak

Datacenter Interconnect is bijvoorbeeld fijn met het oog op redundantie. Bijvoorbeeld door je bedrijfskritische applicaties synchroon te laten draaien op twee datacenters. Ook is het een goede oplossing voor het migreren van data, bijvoorbeeld bij overname of fusie. 

Koppel meerdere locaties aan elkaar

Beheer zelf je eigen IP-netwerk

Directe integratie in je bedrijfsnetwerk

Alle onder controle met Datacenter Interconnect

We koppelen jouw datacenters op ethernet niveau (laag 2), zonder tussenkomst van het internet. Het gaat om een private verbinding waarbij de data loopt over een deel van de lijn die jij reserveert. Zo creëren we stabiele, veilige en snelle toegang tot je datacenters. We leggen verbindingen tussen meer dan 60 datacenters in de Benelux. Volledige flexibiliteit dus. En omdat je je eigen IP-netwerk beheert, kan je de verbindingen volledig integreren in je eigen netwerk.

Veilig en betrouwbaar werken in de cloud?

Onze experts helpen je verder

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Dit jaar kondigden we het al aan: signetbreedband bouwen een heel nieuw core-netwerk, genaamd de Connectivity Core; het hart van onze technische operatie. Begin 2023 starten we met de eerste migraties. 

Met het toenemende gebruik van clouddiensten wordt de complexiteit van netwerkbeheer een steeds grotere bottleneck. SD-WAN is dé oplossing voor de toekomst. Het maakt bedrijfsnetwerken makkelijker, beter én veiliger te beheren.