Samen met onze klanten en
partners maken wij het verschil

IT - connectiviteit

Connectivity Core

We hebben in samenwerking met Nokia een nieuw core-netwerk ontwikkeld, genaamd 'Connectivity Core'. Met deze nieuwe infrastructuur realiseren we niet alleen onbegrensde mogelijkheden maar ook optimaal gebruikersgemak voor onze klant. En daar zijn we trots op! Bekijk de complete videocase voor alle ins en outs.

Automotive

Alliance Automotive Group

Voor AAG Benelux ontwikkelden we een managed IP-PN met mobiele back-up. Voor soepele levering van auto-onderdelen en accessoires.

Onderwijs

Flores Onderwijs

Flores ontwikkelde een webbased leer- en werkomgeving voor de 34 scholen (op 39 locaties) in Arnhem en Renkum. Sindsdien is het digital onderwijs flink doorontwikkeld, en daarmee de netwerkomgeving.

Zorg

HSK Group

signetbreedband adviseerde over verbindingen, bandbreedtes en contractlooptijden. Met complexe techniek bouwden we een eenvoudigere IT-omgeving met passende verbindingen. Ook het beheer zorgt voor een kostenbesparing.

Zorg

Zorggroep Charim

De zorg kan niet zonder internet. Zorggroep Charim is klaar voor de toekomst met Managed WAN, Hosted Firewall én 24/7 monitoring.

Industrie

Synerlogic

signetbreedband installeerde een compleet nieuw netwerk voor Synerlogic BV in Duiven. Hiermee is dit bedrijf klaar om zijn marktpositie te vergroten.