Point-to-point-verbinding voor een
betrouwbare verbinding tussen locaties


checkmark Keuze uit meer dan 50 netwerken

checkmark Snelle en betrouwbare point-to-point verbindingen

Point-to-point-verbindingen

Wil je een snelle, betrouwbare verbinding tussen twee locaties, zodat die locaties gebruik kunnen maken van hetzelfde netwerk? Dan kan een point-to-point-verbinding een goede oplossing zijn. Er zijn meerdere mogelijkheden: ethernet, managed dark fiber, WDM of een straalverbinding. 

Ethernet

Heb je behoefte aan een rechtstreekse, stabiele verbinding die niet over het publieke internet loopt? Dan adviseren we ethernet. Dat is een laag-2-verbinding tussen twee locaties waarbij je zelf het IP-netwerk beheert. Een ethernet point-to-point wordt ook nog altijd veel toegepast voor verbindingen tussen datacenters.

Eenvoudig op en af te schalen

Zonder high performance-apparatuur

Ook voor point-to-multipoint (E-Line)

Managed dark fiber

Gebruik of heb je veeleisende, bedrijfskritische toepassingen om eerdere locaties te laten draaien? Dan adviseren we vaak managed dark fiber. Dit is glasvezel dat wij voor je belichten en beheren. Hiermee koppelen we twee locaties. Deze nieuwe fysieke verbinding wordt onderdeel van jouw totale netwerk.

Netwerk dat meegroeit mee met jouw organisatie

Veilig en ongestoord werken

Geen omkijken naar het beheer

WDM

Is er tussen jouw locaties een high-speed verbinding nodig? Dan kom je al gauw uit bij WDM (Wavelength Division Multiplexing). Hiermee zijn verschillende en zeer hoge bandbreedtes mogelijk tot wel 100 Gb/s. Ideaal voor organisaties en bedrijven die een hoge capaciteit nodig hebben. Met de WDM-techniek kunnen we meerdere verbindingen over één glasvezel laten lopen. We kunnen hiermee ook nieuwe verbindingen maken over de glasvezels die tussen onze 22 datacenters liggen.

Een maatwerkverbinding snel en efficiënt

Veilig dankzij een eigen lichtpad

Probleemloos lange afstanden overbruggen

Straalverbinding

Zit jouw bedrijf op een locatie in een gebied zonder glasvezel en is aanleg te duur? Je regelt het goed met een straalverbinding. Daarmee heb je een snelle en betrouwbare verbinding voor het uitwisselen van beeld, geluid en multimedia. Een straalverbinding is ook geschikt als tijdelijke oplossing.

Snelle en betrouwbare point-to-point verbinding op iedere locatie

Snelheden tot wel 10 Gbps

Net zo snel en betrouwbaar als glasvezel

Een bedrijfszeker en toekomstbestendig netwerk
voor Zorggroep Charim

"Het is fijn om met een partij te werken die verstand van zaken heeft en werk uit handen neemt. Daarnaast is deze Managed WAN-oplossing kostenbesparend: we zijn goedkoper uit dan met de vorige netwerkoplossing."

Onze experts helpen je verder kijken
dan de problemen van nu

Wij staan voor je klaar!

Bel 088- 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Dit jaar kondigden we het al aan: signetbreedband bouwen een heel nieuw core-netwerk, genaamd de Connectivity Core; het hart van onze technische operatie. Begin 2023 starten we met de eerste migraties. 

Met het toenemende gebruik van clouddiensten wordt de complexiteit van netwerkbeheer een steeds grotere bottleneck. SD-WAN is dé oplossing voor de toekomst. Het maakt bedrijfsnetwerken makkelijker, beter én veiliger te beheren.