Nergens omkijken naar
met onze Managed networks


checkmark Volledig managed en supported netwerkomgeving

checkmark Profiteer van ons managed lifecycle programma

Jouw IT-omgeving volledig verzorgd, inclusief de hardware

Als IT-manager moet je veel ballen in de lucht houden. Zolang alles draait is er niets aan de hand, maar de realiteit laat soms anders zien. Voor een vast bedrag per maand nemen we jouw IT-omgeving volledig in beheer, inclusief 24/7 support. Ontdek ons managed lifecycle-programma.

Volledig onderhoud en beheer van jouw IT-netwerk

Levering en vervanging van hardware inbegrepen

Grip op de kosten

Zó beheren we jouw netwerk en alles wat daarbij hoort:

Advies

We zien ernaar uit om samen te werken, als verlengstuk van jullie IT-afdeling. Dat begint met een goed gesprek over de inrichting van het netwerk én het beheer ervan. Wat is slim om te doen? Wat zijn je wensen en behoeften? Wat doe je zelf en wat besteed je uit? Zo brengen we de ideale situatie in kaart en maken we een plan. Jullie ambitie is onze ambitie, jullie passie de onze.

Realiseren

signetbreedband ontwerpt de netwerkomgeving van jouw bedrijf of organisatie. Dat doen we volgens standaard opgebouwde componenten en architecturen. Daardoor is jouw netwerk efficiënt in beheer. Ook zorgt dit voor continuïteit en een hoge beschikbaarheid. We leveren ook alle apparatuur, zoals routers, switches, access points en (centrale) firewalls. Dat doen we als dienst, zodat je niet zelf hoeft te investeren in apparatuur. Je betaalt alleen een vast totaalbedrag per maand.

Beheren

We nemen jouw netwerkomgeving volledig in beheer. We voeren het reguliere onderhoud uit, zoal configuratiebeheer, documentatiebeheer en controle van patches. We monitoren 24/7 het netwerk en de componenten en handelen storingen af. Bovendien voeren we in overleg met jou wijzigingen door aan de netwerkomgeving. Je bent altijd verzekerd van de laatste firmware en software. Zo kan je overal en altijd blijven werken.

Componenten vervangen

Onze managed lifecycle programma gaat nóg verder. Is er een defect aan een apparaat? Of is er een apparaat aan het eind van de levensduur? Dan regelen wij de vervanging. Dat doen we na 5 jaar, óf eerder als dat nodig is. Dat kost je niets extra, omdat je de apparatuur in bruikleen hebt. Vervangende hardware ligt altijd bij ons op voorraad of is geborgd door contracten met leveranciers. Je hebt dus geen last meer van onvoorspelbare levertijden en zit nooit zonder verbinding.

Waarom juist nú kiezen voor Managed Networks van signetbreedband?

Een betrouwbare netwerkinfrastructuur is een belangrijke levensader van steeds meer organisaties. Denk aan productiebedrijven, zorgorganisaties en winkelketens. Uitval van netwerkcomponenten kan grote impact hebben, zoals gemiste orders, vastlopende supply-chains en klanten die niet kunnen betalen.

IT moet het gewoon doen

Het moet werken en dat doet het netwerk van signetbreedband. Onze leerkrachten en leerlingen werken onbeperkt en probleemloos met de digiborden, Chromebooks en tablets.

Onze experts helpen je verder kijken
dan de problemen van nu

Wij staan voor je klaar!

Bel 088 5999920

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Dit jaar kondigden we het al aan: signetbreedband bouwen een heel nieuw core-netwerk, genaamd de Connectivity Core; het hart van onze technische operatie. Begin 2023 starten we met de eerste migraties. 

Met het toenemende gebruik van clouddiensten wordt de complexiteit van netwerkbeheer een steeds grotere bottleneck. SD-WAN is dé oplossing voor de toekomst. Het maakt bedrijfsnetwerken makkelijker, beter én veiliger te beheren.