Kies voor de beste performance
en uptime met SD-WAN

checkmark Centraal beheer van al je verbindingen en locaties

checkmark Betrouwbare performance en beschikbaarheid

Wij geloven in eenvoud van netwerkbeheer

Neem je clouddiensten af, dan heb je steeds meer gegarandeerde bandbreedte nodig. En het netwerkbeheer? Dat wordt steeds complexer. Netwerken worden namelijk blootgesteld aan veel verkeer vanuit al die cloud / SaaS applicaties. Dat vergroot ook het risico op cyberaanvallen. Met SD-WAN beheer je je netwerken makkelijk en veilig.

Eenvoudig beheer, optimale dekking en uptime

Met SD-WAN verbinden we al je locaties, datacenters en cloudverbindingen, ongeacht het type internetverbinding. Je zit niet vast aan één netwerk of infrastructuur. Dat zorgt voor lagere kosten (zeker als je huurlijnen kunt opzeggen), goede dekking en uptime en eenvoudig beheer. SD-WAN is een mooie schaalbare oplossing.

Slimme monitoring & inzicht in performance en gebruik

Direct pad naar cloudomgevingen

Flexibiliteit bij uitbreidingen en redundantie

SD-WAN voor je organisatie? Dit is wat we voor je doen:

Natuurlijk wil je ook zelf de controle houden. Via het handige SD-WAN portaal krijg je inzicht in statistische informatie over het bandbreedtegebruik, de netwerkkwaliteit en de applicatieprestaties.

Inventarisatie

We inventariseren je infrastructuur en je technische behoeften, zoals bandbreedte en beschikbaarheid. Dat doen we samen met onze solution architects.

Ontwerp IT-infrastructuur

Samen bekijken we welke SD-WAN oplossing het beste past in jouw IT-infrastructuur. Belangrijk is dat de oplossing simpel in gebruik, eenvoudig in beheer en schaalbaar is.

Migratie

We regelen alle (mobiele) verbindingen, configureren de SD-WAN edges en maken alles klaar voor verzending of aflevering. Daarbij koppelen we alle locaties, zelfs die in het buitenland of op netwerk van derden. Na oplevering kun je de SD WAN edges eenvoudig installeren. Alles werkt direct zoals vooraf afgestemd.

Monitoring en support

De slimmigheid van SD-WAN zit in de continue monitoring. Daarmee houden we de snelheid en stabiliteit bij van de verbindingen naar elke clouddienst of SaaS applicatie. De SD-WAN edge neemt continu het best beschikbare pad naar je applicaties. Via je eigen portaal heb je real-time inzicht in de prestaties van je verbindingen. We monitoren je SD-WAN netwerk en je apparatuur, voor optimale continuïteit. Heb je onze hulp nodig? We zijn dag en nacht beschikbaar om storingen op te lossen.

Veelgestelde vragen

"​Wil je strategisch groeien met je bedrijf, dan moet de IT-infrastructuur met je kunnen meegroeien."

signetbreedband installeerde daarom een compleet nieuw netwerk voor Synerlogic BV in Duiven. Hiermee is dit bedrijf klaar om zijn marktpositie te vergroten. "De keuze voor een leverancier gaat ook over vertrouwen. Dat klinkt misschien vreemd uit de mond van een IT’er, maar je wilt een partij die zegt: ‘ik regel het voor je!’."

Je netwerkconnectiviteit verbeteren? Onze experts helpen je verder

Wij staan voor je klaar!

Bel 088- 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Dit jaar kondigden we het al aan: signetbreedband bouwen een heel nieuw core-netwerk, genaamd de Connectivity Core; het hart van onze technische operatie. Begin 2023 starten we met de eerste migraties. 

Met het toenemende gebruik van clouddiensten wordt de complexiteit van netwerkbeheer een steeds grotere bottleneck. SD-WAN is dé oplossing voor de toekomst. Het maakt bedrijfsnetwerken makkelijker, beter én veiliger te beheren.