Optimaliseer jouw bedrijfsprestaties
met servicemanagement


checkmark Periodieke rapportage en overleggen

checkmark Samenwerking op strategisch, tactisch en operationeel niveau

De brug tussen jouw bedrijf
en onze technische expertise

De servicemanager is jouw directe vertegenwoordiger bij signetbreedband. De servicemanager werkt nauw met jou samen, om onze dienstverlening af te stemmen op jouw behoeften en deze te optimaliseren. Geen ingewikkelde structuren, gewoon directe ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt voor jouw bedrijf.

Ondersteuning en advies op maat

Onze servicemanager begrijpt en kent jouw specifieke behoeften en staat klaar met expertise en advies op maat. Hoe? Door nauw samen met jou te werken, en te luisteren naar wat jij nodig hebt. Deze expertise bouwt hij op tijdens frequente overleggen, zowel operationeel als tactisch, en een jaarlijks strategisch overleg. Maar daar stopt het niet. De servicemanager houdt je ook op de hoogte via gedetailleerde rapportages over de geleverde diensten. Deze rapporten bieden niet alleen inzicht, maar fungeren ook als een betrouwbare registratie van de beschikbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Zo blijf jij altijd in control.

Inzicht met periodieke rapportages

Brug tussen business en techniek

Ruime kennis en ervaring

Samenwerken als échte partners

Onze servicemanager is de trusted partner voor jou als klant. Samen met een kundig team van netwerkspecialisten ontzorgen we jou. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar een goede connectiviteitsoplossing en een fijne partner om mee te werken. Aarzel niet om je vraagstuk bij ons neer te leggen. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus, zijn eerlijk en transparant in al onze communicatie en komen altijd onze afspraken na. Zo kun jij je handen vrijhouden en focussen op wat echt belangrijk is.

Onze experts helpen je verder kijken
dan de problemen van nu

Neem contact met ons op. We staan voor je klaar!

Bel 088- 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

signetbreedband adviseerde over verbindingen, bandbreedtes en contractlooptijden. Met complexe techniek bouwden we een eenvoudigere IT-omgeving met passende verbindingen. Ook het beheer zorgt voor een kostenbesparing.

Met het toenemende gebruik van clouddiensten wordt de complexiteit van netwerkbeheer een steeds grotere bottleneck. SD-WAN is dé oplossing voor de toekomst. Het maakt bedrijfsnetwerken makkelijker, beter én veiliger te beheren.