Datacenter & cloud
connectiviteit


checkmark  Veilig verbinden met jullie netwerk in de cloud of in het datacenter

checkmark  Garanties over veiligheid en beschikbaarheid

Vertrouw op veilige, stabiele
en betrouwbare verbindingen

Draaien jullie applicaties niet on-premise, maar in de cloud óf in een extern netwerk? En wil je ook dan kunnen vertrouwen op veilige, stabiele en betrouwbare verbindingen? Wij ondersteunen je met Cloud Connect, Datacenter Interconnect en Datacenter Internet. 

Cloud Connect: veilig werken met clouddiensten

Cloud Connect maakt het jouw organisatie makkelijker en veiliger te maken om te werken in de cloud. Je krijgt hiermee een rechtstreekse L3-verbinding met de clouddienstverlener, buiten het openbare internet om. Denk aan Microsoft Azure, Google, Amazon Web Services, CloudVPS OpenStack of een andere clouddienst. Neem je ook IP-Private Network van ons af, dan kunnen we daarnaartoe verbinden. Resultaat: hogere garanties en meer veiligheid. We voeren Cloud Connect enkelvoudig óf redundant uit, met een bandbreedte vanaf 50 Mbit/s.

Directe connectiviteit met al je cloudproviders

Meer controle over snelheid en beschikbaarheid

Veilig versturen en ontvangen van data

Datacenter Interconnect: jouw datacenters verbonden

Supersnel internet en betrouwbare, veilige verbindingen tussen locaties. Wil jij dit ook? Kies dan voor Datacenter Interconnect. Hiermee spreid je je diensten over meerdere datacenters, voor redundantie, het uitvoeren van migraties of om diensten samen te brengen bij bijvoorbeeld een overname of fusie. We plaatsen jouw ICT-apparatuur in één of meer datacenters. Zo creëren we stabiele, veilige en snelle internetverbindingen en netwerken. Wij leggen verbindingen met én tussen alle datacenters in de Benelux. 

Hoge bandbreedtes tot 10 Gbits

Koppel meerdere locaties aan elkaar

Direct verbonden met datacenter

Datacenter Internet: een lege snelweg voor jezelf

Je kunt de capaciteit van je verbinding vergelijken met een snelweg. Ben je de enige die over de snelweg mag rijden? De oplossing: internet in het datacenter van signetbreedband. Een lege snelweg voor jezelf. Je hoeft niet zelf te investeren in apparatuur. Datacenter Internet is ook handig als een leverancier je uitnodigt te koppelen in zijn datacenter.

Snel en stabiel internet

Direct in het datacenter

Veilig en betrouwbaar

Onze experts helpen je verder kijken
dan de problemen van nu

Wij staan voor je klaar!

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Dit jaar kondigden we het al aan: signetbreedband bouwen een heel nieuw core-netwerk, genaamd de Connectivity Core; het hart van onze technische operatie. Begin 2023 starten we met de eerste migraties. 

Met het toenemende gebruik van clouddiensten wordt de complexiteit van netwerkbeheer een steeds grotere bottleneck. SD-WAN is dé oplossing voor de toekomst. Het maakt bedrijfsnetwerken makkelijker, beter én veiliger te beheren.