Connect,
hét partnerprogramma
van signetbreedband

Let's Connect

Jouw klanten verdienen het allerbeste. Ben jij gespecialiseerd in netwerkbeheer, IT-automatisering en -advisering of telecommunicatie? En bied je klanten graag een totaaloplossing in connectiviteit? Profiteer van de voordelen van partnerprogramma Connect.

Het beste aanbod voor jouw klanten

Je gaat voor de beste oplossing voor de klant. Je vindt een persoonlijke aanpak van je leveranciers belangrijk. En verwacht dat zij als een échte partner naast je staan. signetbreedband ís die partner. Wij bieden een compleet portfolio van connectiviteitsdiensten, delen onze kennis en ondersteunen je op allerlei mogelijke manieren. Zodat jij jouw klant kan laten excelleren.

In deze video vertellen onze Partnermanagers wat het Connect partnerprogramma inhoudt en wat je kunt verwachten. En word je nu wel heel nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op.

Samen gaan we voor
succesvolle klanten

Connect is het verlengstuk van jouw organisatie. Want je profiteert van onze verkoop- en marketingondersteuning én van onze kennis. We houden persoonlijk contact en blijven in gesprek over marktkansen, uitdagingen en oplossingen. Dat is de sleutel tot gezamenlijk succes voor de klant.

Connectiviteit tegen gunstige inkooptarieven

Als partner van Connect bied je jouw klanten een compleet pakket van connectiviteitsdiensten tegen gunstige inkooptarieven. We kunnen die diensten leveren over meer dan 50 netwerken, van lokaal tot internationaal. Met signetbreedband profiteer je van meer dan 25 jaar ervaring in connectiviteit.

Goede product-, sales- en marketingondersteuning

Persoonlijk zakendoen

Heldere afspraken en persoonlijke communicatie

Samen zijn we tot grote dingen in staat

IPHandlers vertrouwt op de netwerkoplossing en 24/7 support van CCare en signetbreedband. Betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit van de dienstverlening gaan hand in hand met persoonlijk contact en korte communicatielijnen. "In combinatie met de juiste partners – zoals signetbreedband – zijn wij als klein bedrijf tot grote dingen in staat."

Rolf Breemer, eigenaar CCare ICT, Solution Partner

Business Partner

Als Business Partner biedt je jouw klant een totaaloplossing zonder extra regelwerk. Wij ondersteunen met 2e-lijnssupport én facturatie richting jouw klant. Je ontvangt een commissie gedurende de minimale looptijd van het contract. 

Solution Partner

Houd je het liever in eigen hand en wil je een marge rekenen over jouw totaaloplossing? Kies voor Solution Partner. Je koopt de diensten in die je wilt en krijgt hiervoor een kick-backpremie. Je bent zelf het aanspreekpunt voor jouw klant en verzorgt zelf de facturatie.

Twee partnerprofielen: welke kies jij?

Onderdeel programma Business Partner Solution Partner
Commissie Gedurende looptijd contract Gedurende looptijd contract
Omzetdoelstelling ✔️ ✔️
1ste lijnssupport Business Partner aan klant Solution Partner aan klant
2e lijnssupport signetbreedband aan Business Partner signetbreedband aan Solution Partner
Facturatie signetbreedband aan klant signetbreedband aan Solution Partner
Uitbetaling commissie Per kwartaal Per kwartaal
Extra incentive ✔️ ✔️
Eigen partnerportaal ✔️ ✔️
Product- en verkooptrainingen ✔️ ✔️
Verkoop- en marketingondersteuning ✔️ ✔️
Gratis 24/7 support ✔️ ✔️
Toegewijd partnermanagement ✔️ ✔️

Geen ego's

‘De samenwerking met Connect gaat vanzelf. Het is een welgemeende en oprechte samenwerking. We gunnen elkaar succes en daarbij zijn geen ego’s in het spel. Dat kom je in onze werelden niet vaak tegen’ 

Jos Slootstra, directeur DACON ICT

Daarom kiezen voor Connect

checkmark    Persoonlijk zakendoen


checkmark    Totaaloplossing in connectiviteit 


checkmark    Gunstige inkooptarieven


checkmark    Profiteer van onze kennis en ondersteuning


checkmark    Heldere afspraken

Podcast en media

Onderschatten ondernemers en organisaties de bedrijfsimpact van netwerkbeschikbaarheid?

In onze derde podcast gaan onze Partnermanagers in gesprek met Connect-partner Rolf Breemer (Ccare) en onze Solutions Architect Kai Smets. We geven inzichten en handvatten rondom netwerkbeschikbaarheid: wat betekent het, welke risico's zijn er en welke uitdragingen brengt het met zich mee.

Hierover en meer in deze podcast!
Voor de planning, het inzien van dossiers en aannemen van orders is internet voor De Haan Verhuizingen onmisbaar. Uitval zou grote schade opleveren.  

AENC ICT Solutions is een van de partners van Connect. Dankzij de samenwerking kan AENC naast hun huidige ICT-diensten ook connectiviteitsoplossingen aanbieden. Door het partnerschap kan De Haan Verhuizingen alle ICT-zaken onderbrengen bij AENC.

Samen gaan we voor
succes

Op zoek naar een partnerschip om jouw klant de beste connectiviteitsoplossing te bieden? Neem contact op! We bespreken de verwachtingen en de samenwerkingsmogelijkheden.

Contact over het partnerprogramma

Bel 088 - 599 99 20

Mail partners@signetbreedband.nl