Proactieve bescherming met
onze Managed security diensten


checkmark Managed of Hosted Firewall

checkmark Anti-DDoS

Houd bedreigingen buiten de deur

Securityrisico’s nemen jaarlijks flink toe. Wanneer het jouw organisatie treft, dan kan de schade groot zijn. Daarom beschermen we jouw netwerk proactief tegen cyberaanvallen. Met anti-DDoS en een Managed of Hosted Firewall. Samen bekijken we wat voor jullie bedrijf het best werkt. 

Managed Firewall

Besteed het beheer en de monitoring van jouw firewall uit aan onze experts. Dan heb je daar zelf geen omkijken naar. Wij houden de firewall dag en nacht in de gaten. Zien wij een verstoring, dan nemen we direct contact met je op.

Profiteer van ons as-a-service model

Geen kennis nodig van beheer

Vast maandbedrag

Hosted Firewall

Wil je dat medewerkers overal veilig kunnen werken, maar investeer je liever niet in dure apparatuur? Of ontbreekt het aan kennis om de firewall up-to-date te houden? Kies voor Hosted Firewall van signetbreedband; één centrale oplossing voor het securitybeleid.

Volledig beheer en controle van jouw firewall

Veilig, voordelig en efficiënt

Vast maandbedrag

Anti-DDoS

24 uur per dag bescherming van je netwerk en een optimale beschikbaarheid van je bedrijfsapplicaties. Ons anti-DDoS-platform signaleert een aanval of dreiging en grijpt in. Er komt alleen legitiem verkeer bij je server aan. Je website, dienst of fysieke locatie blijft online, ondanks een DDoS-aanval.

24/7 monitoring van inkomend verkeer

Houd je website of dienst online

Onze kijk op Security

Kies je voor onze managed diensten, dan maken wij van security de hoogste prioriteit. Lees in dit artikel hoe we ons netwerk én dat van onze klanten proactief beschermen tegen cyberaanvallen.  

Veilige internetverbindingen, beheerd door experts? Wij helpen je verder

Neem contact met ons op

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Dit jaar kondigden we het al aan: signetbreedband bouwen een heel nieuw core-netwerk, genaamd de Connectivity Core; het hart van onze technische operatie. Begin 2023 starten we met de eerste migraties. 

Met het toenemende gebruik van clouddiensten wordt de complexiteit van netwerkbeheer een steeds grotere bottleneck. SD-WAN is dé oplossing voor de toekomst. Het maakt bedrijfsnetwerken makkelijker, beter én veiliger te beheren.