Beluister hier onze podcasts

Cloudconnectiviteit

Met Kai Smets en Thijs Diepstraten

Wil jij de cloud echt omarmen zodat je er maximaal van kunt profiteren? Wij geloven in een multi-cloud benadering, waarbij je voor iedere specifieke toepassing de beste plek kiest. De verbindingen tussen deze clouds, je locaties of gebruikers zouden geen beperking moeten vormen voor een optimale cloud-infrastructuur. En dit hoeft zeker niet complex en kostbaar te zijn. 

Netwerkonafhankelijkheid

Met o.a. T-Mobile, Glaspoort & FCA

Netwerkonafhankelijkheid heeft als voordeel dat je niet afhankelijk hoeft te zijn van een enkele netwerkleverancier, maar dat je meerdere opties hebt om connectiviteit te verkrijgen. Tijdens de podcast met T-Mobile, Glaspoort en Fiber Carrier Association (FCA) komen veelgehoorde uitdagingen van IT-managers aan bod en krijg je een uitgebreid overzicht van alle ins en outs rondom netwerkonafhankelijkheid.

Onderschatten ondernemers en organisaties de bedrijfsimpact van netwerkbeschikbaarheid? In deze podcast gaan we in gesprek met Connect-partner Rolf Breemer van CCARE ICT en onze Solutions Architect Kai Smets. We geven inzichten en handvatten rondom netwerkbeschikbaarheid: wat betekent het, welke risico's zijn er en welke uitdragingen brengt het met zich mee.

SD-WAN

Met Cisco Meraki

SD-WAN: Nice to have of gamechanger? SD-WAN maakt het mogelijk om het gehele netwerk te centraliseren en binnen een enkele architectuur te beheren. Ongeacht ISP, clouddienst, type verbinding of reeds bestaand netwerk. SD-WAN: Nice to have of gamechanger? We gingen in gesprek met gastspreker Ben Radstaat van Cisco Meraki op zoek naar het antwoord op deze en vele andere vragen over deze veelbelovende netwerkoplossing.

Wat zijn de mogelijkheden van mobiele connectiviteit voor de zakelijke markt? En hoe verhoudt het zich ten opzichte van de vaste en primaire (glasvezel)verbinding? Niels van der Tang, Manager Connectivity Products T-Mobile Ondernemen is specialist op het gebied van mobiele connectiviteit en heeft de afgelopen jaren de evolutie van 3G, 4G naar 5G op de voet gevolgd. Benieuwd naar de toekomst van 5G en alle voor- en nadelen? Luister de aflevering via de button hieronder.