Overal toegang tot het internet
met een straalverbinding


checkmark Betrouwbare point-to-point verbinding in elke uithoek

checkmark Snelheden tot 10 Gbps

Snel en betrouwbaar internet, in elke uithoek

Zit jouw bedrijf op een locatie in een gebied zonder glasvezel en is aanleg te duur of niet mogelijk? Je regelt het goed met een straalverbinding. Daarmee heb je een snelle en betrouwbare verbinding voor het uitwisselen van beeld, geluid en multimedia. Een straalverbinding is ook geschikt als tijdelijke oplossing.

Net zo snel en betrouwbaar als glasvezel

Een straalverbinding is een verbinding tussen een antenne bovenop jullie gebouw en een mast in de buurt. De prestaties van een straalverbinding zijn vergelijkbaar met glasvezel. Nét zo snel en zeker net zo betrouwbaar, vooral ook omdat er geen kabels in de grond liggen. 

Snelheden tot wel 10 Gbps

Met een straalverbinding kan je lange afstanden overbruggen. Afhankelijk van de locatie zijn snelheden mogelijk tot wel 10 Gbps.

Makkelijk op- en afschalen

Wil je op termijn toch meer data kunnen verwerken? Geen probleem. Dan breiden we de bandbreedte voor je uit.

Snel geregeld

In de meeste gevallen kunnen we een straalverbinding snel opleveren. Je kunt dus vlot van start, ook als tussenoplossing totdat de glasvezelverbinding er ligt. Soms moet een vergunning bij de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur aangevraagd worden. Dat regelen wij.

Slimme oplossing in allerlei situaties

Een straalverbinding is niet alleen een slimme oplossing in buitengebieden, maar ook op moeilijk bereikbare locaties in dichtbevolkte binnensteden.

Werkzaamheden beleggen bij partners met verstand van zaken

Het onderliggende wegennetwerk van de IT-omgeving van Rozet moet perfect werken om 1 miljoen bezoekers, 130 collega’s en meer dan 200 vrijwilligers goed te kunnen faciliteren. "We beleggen werkzaamheden bij partners met verstand van zaken, waaronder signetbreedband voor de infrastructuur."

Een snelle en betrouwbare point-to-point-straalverbinding nodig?
Onze experts helpen je verder.

Neem contact op!

Bel 088 - 599 99 20

Mail info@signetbreedband.nl