Verhalen verteld vanuit de klant

Klantvideo

SMART Photonics

We bouwden voor fotonische chipproducent SMART Photonics een Firewall cluster met een directe koppeling naar een private cloud provider. Het netwerk is redundant en toekomstproof, zodat de datastromen altijd beschikbaar zijn.

Dankzij de Managed WAN-oplossing van signetbreedband zijn alle 9 locaties nu gekoppeld aan één centraal netwerk, met daarbij een Hosted Firewall en op elke locatie een mobiel back-up verbinding.

De netwerkonafhankelijkheid van signetbreedband draagt bij aan de gemoedsrust van Procurement-legal manager Jo Claes. Met een single point of contact & contract en de zekerheid van het beste netwerk voor elke locatie.

Klantverhaal

AFAS Live

AFAS Live vertrouwt op de hoogwaardige en redundant uitgevoerde netwerkoplossing van signetbreedband en Eurofiber. Samen zorgen we ervoor dat de grote zaal, de ‘Black Box’, elke dag weer tot leven komt.

Klantverhaal

BenQ Europe

Een redundante netwerkoplossing zorgt ervoor dat vanuit het Europese hoofdkantoor in Eindhoven de honderden BenQ-medewerkers, werkzaam in meerdere Europese vestigingen, toegang hebben tot het internet en het interne netwerk. 

Klantverhaal

De Melkfabriek

De Melkfabriek koos voor glasvezelinternet van signetbreedband.  “Een hoge bandbreedte en stabiel internet zijn voor elk event onmisbaar”, vertelt Pim Zuethoff, mede-initiatiefnemer van De Melkfabriek. “De persoonlijke communicatie en de flexibele opstelling van signetbreedband was verrassend.”

Klantverhaal

Metrology Tower

Dankzij de redundante netwerkoplossing (zogenaamde 'dual homed') netwerkoplossing van signetbreedband over het netwerk van Eurofiber kan Metrology Tower 100% vertrouwen op een altijd werkende en snelle verbinding.

Het netwerk van Rozet was aan vernieuwing toe: verouderde apparatuur, veel losse eindjes en een verbinding die tegen zijn capaciteit aanliep. Ze schakelden signetbreedband in voor een infrastructuur-upgrade. 

Klantverhaal

Hoogwegt Group

Geen verbinding betekent geen omzet. En zo belangrijk is het dus dat Hoogwegt snel, stabiel en betrouwbaar internet heeft met minimale latency. signetbreedband verzorgde dit bij de nieuwbouw. Mét daarbij de torenhoge beschikbaarheidsgarantie die zo belangrijk is in de steeds fluctuerende markt van zuivelproducten.

Klantverhaal

Janssen de Jong Groep

Een veilige en betrouwbare IT-omgeving, die overal en altijd bereikbaar is, is cruciaal voor Janssen de Jong. signetbreedband bouwde een complete uniforme IT-oplossing voor de groep van bouwspecialisten.

Klantverhaal

Vallei Auto Groep

Geen verbinding? Van showroom tot werkplaats: niemand kan verder. Het autobedrijf koos voor zekerheid en continuïteit en liet door signetbreedband een Managed WAN-omgeving en Hosted Firewall inrichten. Ook nam signetbreedband deze WAN-omgeving in beheer met 24/7 monitoring.

Speakup en signetbreedband ‘gaan way back’. Vanaf vrijwel het begin draaien Speakup’s telecommunicatiediensten op het netwerk van signetbreedband. De technische bedrijven zijn in de tijd met elkaar meegegroeid. Inmiddels hebben ze een gezamenlijk klantenportfolio.