Verhalen verteld vanuit de klant

Klantverhaal

AFAS Live

AFAS Live vertrouwt op de hoogwaardige en redundant uitgevoerde netwerkoplossing van signetbreedband en Eurofiber. Samen zorgen we ervoor dat de grote zaal, de ‘Black Box’, elke dag weer tot leven komt.

Klantverhaal

BenQ Europe

Een redundante netwerkoplossing zorgt ervoor dat vanuit het Europese hoofdkantoor in Eindhoven de honderden BenQ-medewerkers, werkzaam in meerdere Europese vestigingen, toegang hebben tot het internet en het interne netwerk. 

Klantverhaal

De Melkfabriek

De Melkfabriek koos voor glasvezelinternet van signetbreedband.  “Een hoge bandbreedte en stabiel internet zijn voor elk event onmisbaar”, vertelt Pim Zuethoff, mede-initiatiefnemer van De Melkfabriek. “De persoonlijke communicatie en de flexibele opstelling van signetbreedband was verrassend.”

Klantverhaal

Metrology Tower

Dankzij de redundante netwerkoplossing (zogenaamde 'dual homed') netwerkoplossing van signetbreedband over het netwerk van Eurofiber kan Metrology Tower 100% vertrouwen op een altijd werkende en snelle verbinding.

Het netwerk van Rozet was aan vernieuwing toe: verouderde apparatuur, veel losse eindjes en een verbinding die tegen zijn capaciteit aanliep. Ze schakelden signetbreedband in voor een infrastructuur-upgrade. 

Klantverhaal

Janssen de Jong Groep

Een veilige en betrouwbare IT-omgeving, die overal en altijd bereikbaar is, is cruciaal voor Janssen de Jong. signetbreedband bouwde een complete uniforme IT-oplossing voor de groep van bouwspecialisten.