Overal ondernemen met
mobiel internet


checkmark 4G-connectiviteit op elke locatie

checkmark Overal waar geen andere connectiviteit is

Jouw locatie onze verbinding

Connectiviteit tot in het hoekje van Nederland

Vrijwel overal in Nederland is internet via een vaste verbinding mogelijk. Maar werk jij nou net op een plek zonder vast netwerk in de buurt? Of zit je er tijdelijk? Kies dan voor mobiel internet. Zakelijke 4G- of 5G-connectiviteit van bouwkeet en ponton tot mobiel kantoor en industriële locatie. 

Snel van start

Met onze snelle service zorgen we dat jij snel van start kunt met mobiel internet. Dat is bijvoorbeeld belangrijk als je tijdelijk op een bepaalde locatie zit. Maar ook de glasvezelverbinding nog moet worden opgeleverd. Na oplevering van het glasvezel kan je de 4G-verbinding blijven gebruiken als back-up verbinding, mét behoud van je IP-adressen. Je hebt dan een beschikbaarheidsgarantie van 99,95%. 

"Tijdens piekmomenten schalen we de capaciteit tijdelijk op door middel van 4G in aanvulling op de bestaande glasvezelverbinding. Dit werkt perfect!"

Tijdens piekmomenten, zoals Valentijnsdag of Pasen, is het extra druk bij logsitiek bedrijf IPHandlers. "Dan staat het hier helemaal vol en is er een tweede loods - verbonden door middel van mobiele connectiviteit - nodig om de miljoenen kilo’s bloemen binnen te halen en op te slaan voor transport."

Onze experts helpen je verder kijken
dan de problemen van nu

Wij staan voor je klaar!

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Netwerkuitval is niet zomaar 'vervelend'. Het kost tijd en geld. Toch heeft netwerkbeschikbaarheid vaak niet de hoogste prioriteit. Hierbij 10 praktische tips waarmee je direct aan de slag kan. 

We beschermen jouw netwerk proactief tegen cyberaanvallen. Met Anti-DDoS en met Managed of Hosted Firewall. Samen bekijken we wat voor jullie bedrijf het best werkt.