Contact

Misbruik melden

Melding van misbruik met betrekking tot illegale inhoud

signetbreedband heeft digitale veiligheid hoog in het vaandel staan. Kom je content tegen dat direct in strijd is met de wet, zoals discriminerende of kinderpornografische inhoud, of content waarvan de verspreiding mogelijk illegaal is zoals de verkoop van namaakproducten of malware, dan is het belangrijk om dit direct te melden. Omdat onze zusterbedrijven binnen de team.blue groep waaronder TransIP en Hypernode als hostingleverancier optreden en grote aantallen webpagina's en applicaties van derden hosten, vinden wij het belangrijk om ook onze klanten hierop te wijzen. 

Indien je een klacht hebt over de inhoud die gehost wordt op een dienst of server van een van onze zusterbedrijven, dan kun je dat bij ons melden door een e-mail te sturen naar abuse@nl.team.blue. Het helpt aanzienlijk als je een gemotiveerde verklaring toevoegt, de URL vermeldt wanneer mogelijk, en eventuele aanvullende informatie verstrekt die nodig is om de mogelijk illegale inhoud te traceren of te reproduceren.

Zodra we een misbruikmelding ontvangen, zullen we deze direct communiceren met het betreffende label binnen de team.blue groep. Zij zullen je zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen van de ontvangst en op de hoogte houden van de voortgang met betrekking tot je melding.

We waarderen je medewerking bij het handhaven van een veilige en wettelijke online omgeving.