Podcast

Cloud Connectiviteit

Podcast: Kies de juiste technologievoor het juiste doel

Ondertussen is bijna iedereen wel voor een deel of volledig overgestapt naar de cloud, waarbij velen echter op de automatische piloot hebben gekozen voor Azure of een andere enkele hyperscaler. 

Wij geloven echter in een multi-cloud benadering, waarbij je voor iedere specifieke toepassing de beste plek kiest. De verbindingen tussen deze clouds, je locaties of gebruikers zouden geen beperking moeten vormen voor de keuze van een cloudomgeving. Gelukkig zijn er talrijke oplossingen en die hoeven zéker niet complex en kostbaar te zijn. 

In deze podcast gaan we onder leiding van Guido Kok en Partner Manager Danny Swarts in gesprek met dé experts op dit gebied Kai Smets, Solutions Architect bij signetbreedband, Thijs Diepstraten, Cloud Solutions Architect bij TransIP.  

Binnenkort beschikbaar: onze whitepaper over Cloud Connect

Wil jij als IT-manager de cloudconnectiviteit van jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Onze whitepaper geeft je de kennis en tools die je nodig hebt. Leer hoe je een strategie kiest die perfect aansluit bij jouw behoeften, ontdek de verschillende verbindingsmogelijkheden en krijg inzicht in de voor- en nadelen van elke optie. Met deze informatie maak je weloverwogen beslissingen die jouw organisatie vooruit helpen.


Wil jij de controle over jouw cloudconnectiviteit nemen? Meld je nu aan en ontvang onze whitepaper direct in je inbox zodra deze volgende maand wordt gepubliceerd.

Wil je meer weten
over cloud connectiviteit netwerk?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl