Klantverhaal

AFAS Live

Connectiviteit als backbone van AFAS Live beleving

AFAS Live biedt een totaalbeleving aan liefhebbers van live muziek en entertainment. Jaarlijks genieten ruim 670.000 bezoekers van een compleet en onvergetelijk avondje uit. Alle producties - van concerten, live televisieshows, auto- en modeshows, videogames, darts tot aan gestreamde zakelijke evenementen - stellen hoge eisen aan connectiviteit, want ze zijn er volledig van afhankelijk. AFAS Live vertrouwt hierbij op de hoogwaardige en redundant uitgevoerde netwerkoplossing van signetbreedband en Eurofiber. Samen zorgen we ervoor dat de grote zaal, de ‘Black Box’, elke dag weer tot leven komt.

signetbreedband en Eurofiber verbinden AFAS Live

De vraag naar connectiviteit is groot tijdens evenementen, denk daarbij aan live televisieshows, zoals het Junior Eurovisie Songfestival of het Gouden Televizier Ring Gala. Maar eigenlijk álle producties bij AFAS Live stellen hoge eisen aan connectiviteit, het vormt de basis van hun bedrijfscontinuïteit. ‘De producties die hier hun kantoor inrichten, de livestreams, de betaalsystemen, de ticketingsystemen, de horecasystemen, de communicatie van productiecrews en officemedewerkers…alles is volledig digitaal’, vertelt Bob Klijnee, Manager Operations Facilitair bij AFAS Live. ‘Zelfs de beeldschermen in onze urinoirs zijn verbonden. 

Connectiviteit is de backbone van de totaalbeleving die AFAS Live biedt aan de bezoekers op hun avondje uit. Daarom moeten we ervoor zorgen dat dat vlekkeloos verloopt, we kunnen ons geen enkele hapering veroorloven.

"Connectiviteit moet gegarandeerd snel, accuraat en veilig zijn. Dat wordt ons uit handen genomen door signetbreedband in combinatie met Eurofiber."

Bob Klijnee
Manager Operations Facilitair bij AFAS Live

Klijnee vat het kort samen: ’Dankzij het kwalitatief hoogwaardige netwerk van Eurofiber en de connectiviteitsdiensten van signetbreedband zijn we gegarandeerd van een perfecte verbinding. Het netwerk is redundant uitgevoerd, dat wil zeggen dat als de primaire verbinding wegvalt de andere verbinding het automatisch overneemt. Hierdoor zijn wij en onze klanten altijd online, het werkt gewoon fantastisch. We zijn trots op de samenwerking met onze partners signetbreedband en Eurofiber. Samen zorgen we er toch maar voor dat de Black Box elke dag tot leven komt. Het is een samenspel dat het succes bepaalt, net als in de muziek.’

Over AFAS Live

AFAS Live, voorheen Heineken Music Hall, is een locatie die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek. Geluid klinkt volgens de kenners nergens zo goed als in de ‘Black Box’, de grote zaal met een oppervlakte van 3000 m2. AFAS Live is dé locatie waar enerzijds muziekliefhebbers van livemuziek en entertainment een totaalbeleving ervaren en die anderzijds een platform biedt voor organisatoren van evenementen met een B2B -of B2C-karakter.

AFAS Live is een ‘singledesign multipurpose pand’. Dit houdt in dat de venue zich uitsluitend richt op zaalverhuur en horeca. 'Rond het jaar 2000 was het de eerste venue volgens dit model, en dat bleek een gouden greep te zijn. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het hier plaats laten vinden’, licht Klijnee toe.

Voor meer informatie ga naar: www.afaslive.nl

Kies net als AFAS Live voor de best mogelijke netwerkoplossing

signetbreedband is netwerkonafhankelijk en werkt samen met meer dan veertig verschillende netwerkpartners. Hierdoor is er altijd een oplossing die aansluit op jouw wensen, eisen en budget. Een van deze partners is Eurofiber. signetbreedband en Eurofiber werken sinds 2007 samen om bedrijven te voorzien van snelle, schaalbare en stabiele verbindingen via het grootste glasvezelnetwerk in de Benelux. Als klant profiteer je van de gezamenlijke toewijding om de best mogelijke digitale infrastructuur te leveren, terwijl je één aanspreekpunt hebt voor al je connectiviteitsdiensten.

Onze experts helpen je verder kijken
dan de problemen van nu

Neem contact met ons op

Bel 088 - 899 99 99

Mail info@signetbreedband.nl