Klantverhaal

BenQ Europe

Vanuit Eindhoven met Europa verbonden

Al 15 jaar vertrouwt BenQ Europe, marktleidend producent van informatietechnologie en amusementselektronica, op de diensten en service van signetbreedband. Een redundante netwerkoplossing zorgt ervoor dat vanuit het Europese hoofdkantoor in Eindhoven de honderden BenQ-medewerkers, werkzaam in meerdere Europese vestigingen, toegang hebben tot het internet en het interne netwerk. Sinds de corona pandemie werken steeds meer medewerkers vanaf huis. “Dat maakt het extra uitdagend, maar gelukkig hebben we signetbreedband als ervaren connectiviteitspartner naast ons staan” aldus Marcel Verdonk, IT-Manager bij BenQ Europe.

Een geruststellend gevoel

Het hoofdkantoor in Eindhoven speelt een belangrijke rol in het faciliteren van de BenQ vestigingen in Europa, ook op het gebied van IT. De afdeling faciliteert de werkplekken, servers en applicaties. Marcel: "Het is dan ook onze verantwoordelijkheid dat honderden medewerkers iedere dag toegang hebben tot het internet en interne netwerk zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren." BenQ Europe is dankzij een redundante netwerkoplossing van signetbreeband altijd online.

Onlangs werd maar weer eens duidelijk hoe belangrijk deze redundante netwerkoplossing voor BenQ Europe is. Marcel vertelt: “Ik kreeg laatst een melding van de support-afdeling van signetbreedband vanwege een verstoring op het netwerk. Maar daar hebben we dus niets van gemerkt, want als de primaire verbinding uitvalt wordt automatisch overgeschakeld op onze back-up verbinding. Ik hoef hier dus niet van wakker te liggen. We kunnen vertrouwen op een goedwerkende verbinding."

"We beseffen ons maar al te goed hoeveel data er over de lijn gaat. Dat we gebruikmaken van een dubbele verbinding via verschillende providers geeft een geruststellend gevoel "

Marcel Verdonk

IT-Manager bij BenQ Europe.

Binnen korte tijd een goedwerkende thuisomgeving

De corona pandemie heeft behoorlijk wat uitdagingen op het gebied van IT met zich meegebracht. “Als IT-manager wil je natuurlijk collega’s zo goed mogelijk faciliteren. Of dat nu vanaf kantoor of huis is. Gelukkig hebben we binnen een kort tijdsbestek in samenwerking met signetbreedband een goedwerkende thuiswerkomgeving weten te creëren. We zijn voor ons hoofdkantoor in Eindhoven overgestapt op een VoIP-oplossing waarbij de bestaande ISDN lijn is vervangen door een SIP Trunk. Op deze manier brengen we zakelijke telefonie bij de mensen thuis. Dit werkt perfect!”, zegt Marcel.

"Ik werd verrast door de mogelijkheid om een 4G router te gebruiken om de oplevertermijn van een nieuwe glasvezellijn van een andere leverancier te overbruggen. Dát noem ik nou meedenken en daar laat signetbreedband voor ons de meerwaarde zien. " - Marcel Verdonk

We spreken dezelfde taal

Al 15 jaar leunt BenQ Europe op de bewezen service en betrouwbaarheid van signetbreedband. "Ik waardeer het enorm dat de collega's van signetbreedband met ons meedenken en ons adviseren over de beste oplossing."

Als 100% zakelijke business to business provider staat een persoonlijke benadering en technische know how bij signetbreedband hoog in het vaandel. Dat erkent Marcel. “Op het moment dat er iets speelt kunnen we altijd bij signetbreedband terecht en wordt er adequaat gereageerd. Mijn IT-collega’s schakelen met de technische support van signetbreedband, die op hetzelfde niveau met elkaar in overleg gaan om tot een oplossing te komen. We spreken dezelfde taal en dat maakt de communicatie prettig én effectief.”

Onze experts helpen je verder kijken
dan de problemen van nu

Neem contact op

Bel 088 - 899 99 99

Mail info@signetbreedband.nl