Klantverhaal

Jones Lang LaSalle (JLL)

Internationale connectiviteitsoplossingen voor wereldleider in vastgoedadvies

JLL is een internationaal begrip in de vastgoedmarkt. Met ruim 90.000 medewerkers wereldwijd opereert JLL vanuit bijna 300 kantoren in meer dan 80 landen. Hiermee voorziet JLL in vastgoedwensen van lokale, regionale en wereldwijde klanten. Connectiviteit is niet meer weg te denken uit het vastgoed en de samenwerking met signetbreedband is dan ook essentieel voor zowel eigen medewerkers, alsook de dienstverlening van JLL aan zijn klanten. Als wereldleider in vastgoeddiensten adviseert JLL klanten onder andere bij de aan- en verhuur en aan- en verkoop van kantoor-, bedrijfs- en winkelpanden en woningportefeuilles.

Met dynamisch locaties, ambitieuze klanten en stevige groei is JLL een bewegelijke multinational waar ICT-oplossingen betrouwbaar en schaalbaar moeten zijn. Alle Nederlandse - en steeds meer locaties buiten Nederland - zijn via signetbreedband direct verbonden met de hoofdvestiging in Amsterdam en het Europese hoofdkantoor in Londen. Dit zijn voor JLL essentiële bedrijfsaders.

Connectiviteit via meerdere glasvezelnetwerken, just to be sure

"Onze historie samen gaat al jaren terug en vanaf dag één zijn redundante glasvezeloplossingen altijd de basis geweest", vertelt Danny van Kempen, Head of IT bij JLL." Tot op de dag van vandaag is signetbreedband een belangrijke partner voor JLL. Dit door de stabiliteit van de dienstverlening, korte communicatielijnen en mogelijkheid om als single point of contact op te treden.

"Dat is ook de reden dat we signetbreedband gevraagd hebben om de verbindingen over de hele Benelux voor ons te leveren."

Danny van Kempen
Head of IT, Jones Lang LaSalle

Kwaliteit, security en redundantie zijn sleutelwoorden voor JLL. "De accountmanagers en de supportafdeling van signetbreedband hebben veel technische kennis en weten duidelijk waar ze het over hebben. Of het nu gaat over het tot stand brengen van een VPN-tunnel of het verzorgen van een verhuizing waarbij de IP-adressen feilloos meeverhuizen.”

Het grootste pluspunt van signetbreedband? De korte communicatielijnen waardoor er snel geschakeld wordt. Het is een betrouwbare partner aan wie je de connectiviteit ook echt uit handen kan geven. signetbreedband is een echte specialist op het gebied van connectiviteit”, besluit Van Kempen.

Net als JLL op zoek naar een
betrouwbare en specialistische connectiviteitsoplossing?

Neem contact op

Bel 088 - 899 99 99

Mail info@signetbreedband.nl