Klantvideo

Lamark

Betrouwbaar en veilig internet voor alle 9 locaties

Dankzij de Managed WAN-oplossing van signetbreedband zijn alle 9 locaties nu gekoppeld aan één centraal netwerk, met daarbij een Hosted Firewall en op elke locatie een mobiel back-up verbinding. Het resultaat? Betrouwbaar en veilig internet voor alle locaties, met slechts één aanspreekpunt voor technische ondersteuning. En dit alles zonder aanzienlijke investeringen. Lamark kan met vertrouwen examens afnemen en haar positie als marktleider handhaven.

Lamark en signetbreedband

Lamark biedt al meer dan twintig jaar logistieke diensten aan assessment- en examenbureaus, op diverse professionele locaties door het hele land. De ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om kandidaten optimaal te ondersteunen op cruciale momenten, en dit alles in een ontspannen omgeving. Fraudepreventie staat daarbij hoog in het vaandel.

Recentelijk heeft Lamark een complexe en onhandige situatie aangepakt. Lamark heeft 9 locaties verdeeld in Nederland met 12 tot 18 examencomputers die verbonden moeten worden met het internet. Deze locaties hadden allemaal internettoegang van verschillende providers, met afzonderlijke abonnementen, wat resulteerde in een gebrek aan coördinatie en stabiliteit in de internetverbindingen.

Om dit te verbeteren heeft signetbreedband een Managed WAN en een Hosted Firewall geïmplementeerd. Daarnaast is er voor elke locatie een back-up internetverbinding gerealiseerd, waardoor de betrouwbaarheid en continuïteit van de internetverbindingen zijn verbeterd

Wil je net als SMART Photoncis
een redundant netwerk?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl