Klantverhaal

De Melkfabriek

Glasvezelinternet voor evenementenlocatie De Melkfabriek in Arnhem

In 2021 werden de deuren van De Melkfabriek in Arnhem geopend; een evenementenlocatie in de voormalige Coberco fabriek. De Melkfabriek koos voor glasvezelinternet van signetbreedband. “Een hoge bandbreedte en stabiel internet zijn voor elk event onmisbaar”, vertelt Pim Zuethoff, mede-initiatiefnemer van De Melkfabriek. “De persoonlijke communicatie en de flexibele opstelling van signetbreedband was verrassend. We vinden het een hele prettige samenwerking.”

Glavezelinternet is kwaliteit bieden

De Melkfabriek heeft een bewuste keuze gemaakt voor internet via glasvezel. Pim legt uit: “We staan voor kwaliteit en willen we onze opdrachtgevers een goede internetverbinding kunnen aanbieden. Glasvezel zien wij hierbij als een pré, zo kunnen partijen hun concept goed neerzetten.“ Als het om evenementen gaat is het cruciaal dat het vlekkeloos verloopt; van de betalingen tot de registraties en van de communicatie tot het faciliteren van een artiest.” Pim gaat verder: “Supergoed internet ook belangrijk voor de bezoekers van evenementen. Het is een onderdeel van de beleving. Traag internet is een no go. Met de verbinding van signetbreedband is er capaciteit voor maar liefst 5.000 bezoekers. Bij een volledige bezetting kan de bandbreedte en stabiliteit van glasvezel dit makkelijk aan.

Meedenken en flexibiliteit
Dat het netwerk van signetbreedband al in de omgeving beschikbaar was, kwam voor De Melkfabriek heel goed uit. Pim: “De glasvezelkabel lag al in de grond en dankzij de korte lijntjes met signetbreedband een was de daadwerkelijke verbinding zo geregeld. signetbreedband heeft voor het contract en de voorwaarden echt met ons meegedacht gezien de geldende coronamaatregelen. Nu kunnen onze evenementenbezoekers en de evenementenorganisatoren profiteren van onze stabiele en snelle glasvezelverbinding!”

“Arnhem een stukje leuker maken”
Pim Zeuthoff is directeur van evenementenbureau LOC7000. In de coronatijd kwam hij op het idee om De Melkfabriek te starten. In samenwerking met Luxor Live werd het concept werkelijkheid. “De Melkfabriek is breed in te zetten: van besloten bijeenkomsten en educatieve programma’s tot aan theaterproducties en festivals. Ondanks dat de Melkfabriek een tijdelijk karakter heeft, is ons doel Arnhem een stukje leuker te maken.”

Wil je net als De Melkfabriek kunnen vertrouwen op snel en stabiel internet?

Neem contact op

Bel 088- 899 99 99

Mail info@signetbreedband.nl