Klantverhaal

Metrology Tower

Betrouwbaar internet is essentieel voor Metrology Tower

Voor Metrology Tower in Delft is het noodzakelijk dat het netwerk ten allen tijde blijft draaien. Dankzij de redundante netwerkoplossing (zogenaamde 'dual homed') netwerkoplossing van signetbreedband over het netwerk van Eurofiber kan Metrology Tower 100% vertrouwen op een altijd werkende en snelle verbinding. Bekijk hiernaast de videocase over het maatschappelijk belang van het werk van de bedrijven gevestigd in Metrology Tower ter bescherming van de consument tegen foutieve metingen en de rol van betrouwbaar internet hierbij.

Een kleine hapering in de verbinding is funest

Toonaangevende bedrijven gevestigd in de Metrology Tower zoals VSL, Nmi, TIM, Diana Fea en FDI meten en controleren allerlei zaken die wij als consument dagelijks tegenkomen. Denk aan benzine aan de pomp, resultaten op de slimme meter, de tijd en nog veel meer. We staan er vaak niet bij stil. Het werkt gewoon. Net als bij het internet: daar gaan we er eigenlijjk ook altijd maar vanuit dat het gewoon werkt. Maar hoe kunnen we vertrouwen op deze meetdata? Hoe weet je als consument dat 45 liter benzine ook echt 45 liter is?

Het meten, testen en controleren gebeurd uiterst nauwkeurig. De faciliteiten in het gebouw moeten hierop ingericht zijn. Een kleine hapering in de internetverbinding is funest. Het kan ervoor zorgen dat de temperatuur in de ruimte niet optimaal is waardoor een meting voor niets is geweest met alle (financiële) gevolgen van dien. Metrology Tower stelt daarom zeer hoge eisen aan connectiviteit. 

"Op het moment dat wij het contact met het gebouw verliezen, dan zijn we te laat om in te grijpen. Internet is onze levensader."

Peter Karelse
Technisch Facility Manager bij Metrology Tower

Over Metrology Tower

Metrology Tower is een verzamelpand waarin toonaangevende bedrijven gevestigd zijn die zich dagelijks bezighouden met meten en controleren. Bijvoorbeeld, het Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland VSL. Het instituut levert verschillende diensten op het gebied van zeer nauwkeurige en herleidbare metingen op het gebied van tijd en frequentie aan onder andere fabrikanten en leveranciers van frequentie- en tijdmeetinstrumenten, onderzoeksinstellingen, defensie, telecom- en internetaanbieders en banken.

Maar ook het Nederlands Meetinstituut (Nmi) is gevestigd in de Metrology Tower. Het Nmi is een RvA-geaccrediteerd instituut dat metrologische diensten levert zoals testen, certificeren, kalibreren en opleiden van personeel. De slimme meter bijvoorbeeld is door het Nmi uitvoerig getest op nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Naast VSL, Nmi zijn nog veel anderen bedrijven gevestigd in het pand te Delft waaronder TIM, Diana Fea en FDI.

Samenwerking signetbreedband en Eurofiber

Signetbreedband is netwerkonafhankelijk en werkt samen met meer dan vijftig verschillende netwerkpartners. Hierdoor is er altijd een oplossing die aansluit op de wensen, eisen en budget van jouw bedrijf. Een van deze partners is Eurofiber. Wij werken al sinds 2007 samen om bedrijven te voorzien van snelle, schaalbare en stabiele verbindingen via het grootste glasvezelnetwerk in de Benelux. Als klant profiteer je van de gezamenlijke toewijding om de best mogelijke digitale infrastructuur te leveren, terwijl je één aanspreekpunt hebt voor alle connectiviteitsdiensten.

Wil je net als Metrology Tower 100% kunnen vertrouwen op jouw internetverbinding?

Neem contact op

Bel 088 - 899 99 99

Mail info@signetbreedband.nl