Klantvideo

SMART Photonics

Een toekomstproof en redundant netwerk

Een belangrijk onderdeel voor SMART Photonics om hun fotonische chips te kunnen produceren is het netwerk: zonder draait de fabriek niet. We bouwden een Firewall cluster met een directe koppeling naar een private cloud provider. Het netwerk is redundant en toekomstproof, zodat de datastromen altijd beschikbaar zijn.

SMART Photoncis en signetbreedband

SMART Photonics is een Eindhovense producent van fotonische chips. Fotonische chips hebben als unieke eigenschap dat zij fotonen (licht) in plaats van elektronen (stroom) gebruiken voor informatieoverdracht. Dit maakt de chips sneller, kleiner en veel energiezuiniger dan de huidige chips. SMART Photonics heeft een chipfabriek op de High Tech Campus in Eindhoven.

Het bedrijf koos voor de connectiviteit van signetbreedband. We bouwden een redundant netwerk met o.a. een veilige Azure Express Route en beheerde firewalls met geavanceerde bedreigingsbescherming. Door de centralisatie van beveiliging op één plek is het beveiligingsproces vereenvoudigd. SMART Photonics is nu flexibel ingesteld op veranderende schaalgroottes en locaties zijn naadloos met elkaar verbonden.

Wil je net als SMART Photoncis
een redundant netwerk?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl