Doe de meerdere postcodecheckcheck

Ontvang één overzichtelijk aanbod met alle mogelijkheden

Hoe investeer je en maak je de beste strategische keuze voor de toekomst van je organisatie?

Jij begrijpt maar al te goed hoe belangrijk een betrouwbare en snelle internetverbinding is om maximale productiviteit, veilige gegevensuitwisseling en naadloze samenwerking te waarborgen. Hoe ziet de beste oplossing eruit voor jouw bedrijfslocatie(s), specifieke behoeften en het beschikbare budget? Stop met zoeken, verschillende rekentools te gebruiken of offertes aan te vragen. Wij hebben het antwoord.

Zakelijk glasvezel van de grote aanbieders, service die verder gaat.

Meer dan 75% van alle mogelijke leveranciers in Nederland zijn onze netwerkpartner. Die enorm brede samenwerking en onze eigen expertise zorgt ervoor dat we voor jou de beste oplossing mogelijk kunnen maken.

Kies je voor het bekende KPN of VodafoneZiggo of wil je weten wat er nog meer mogelijk is?

Het is makkelijk om te kiezen voor een bekende partij zoals VodafoneZiggo of KPN Wholesale. En als dat voor jou het beste past, dan is dat perfect. Goed om te weten dat signetbreedband zakelijk internet met bijbhorende service verleent over deze twee netwerken. Maar er is meer. Meer dan 50 netwerken om precies te zijn. 

Het maken van de verkeerde keuze kan consequenties hebben voor het succes van jouw organisatie. Als je kiest voor een ‘standaard’ oplossing, loop je risico dat je te veel betaalt voor een netwerk of service die je niet nodig hebt, de beschikbaarheid of support te wensen over laat of dat er bijvoorbeeld gevoelige bedrijfsinformatie over het publieke internet gaat, wat je niet wil.

Voor ieder bedrijf is een geschikte kostenefficiënte oplossing mogelijk.

Waarom kiezen voor een aansluiting via signetbreedband?

25 jaar ervaring

Vertrouw op onze jarenlange expertise op het gebied van connectiviteit. We weten wat werkt en kunnen jouw bedrijf de juiste oplossing bieden.

Keuze uit meer dan 50 netwerkpartners

Door onze uitgebreide samenwerking met locale, nationale en internationale netwerkpartners, kunnen we je de breedste selectie van verbindingen en services aanbieden.

24/7 monitoring van onze systemen

Onze geavanceerde systemen houden jouw verbinding constant in de gaten, zodat eventuele problemen direct kunnen worden opgelost.

Technische helpdesk staat voor je klaar

Onze toegewijde 'support heroes' staan klaar om je te ondersteunen bij eventuele technische issues of vragen die je hebt.

Doe nu de postcodecheck

Wij zorgen dat jij en je collega’s altijd en overal veilig online kunnen werken. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt: uptime-garantie, support en veiligheid. Een passende oplossing dus. Doe de postcodecheck en ontvang vrijblijvend advies op maat. 

En nu? Ons proces is eenvoudig en transparant.

Kies je voor signetbreedband, dan kan je vertrouwen op persoonlijke aandacht en service. We begrijpen wat je nodig hebt en staan voor je klaar. Dít is wat we voor je doen:

STAP 1: Inventarisatie

Samen onderzoeken we jouw specifieke behoeften, zoals gewenste snelheid, aantal gebruikers en maximale downtime. Op basis hiervan schetsen we mogelijke oplossingen en stellen we een offerte op maat voor je op. Advies op maat noemen we dat.

STAP 2: Aansluiting

Na akkoord, nemen onze collega's van ServiceDelivery contact met je op om het aansluitproces in goede banen te leiden. We houden je op de hoogte van de planning en nemen alle stappen om een vlotte aansluiting te garanderen.

STAP 3: Monitoring en gebruik

We nemen jouw verbinding in beheer en monitoren ons netwerk dag en nacht. Werken software bij en voeren beveiligingsmaatregelen uit. Heb je onze hulp nodig? De storingsdienst is de klok rond bereikbaar, dag én nacht. En via ons klantenportaal houd je zelf real-live alles bij.

STAP 4: Optimalisatie

Wij geloven in langetermijnrelaties en zijn toegewijd aan het optimaliseren van de netwerkoplossingen van onze klant. We kunnen gemakkelijk opschalen naar een snellere verbinding wanneer jouw behoeften veranderen of tijdelijk meer bandbreedte nodig is.
Check de mogelijkheden op jouw locatie

"Bij signetbreedband ben je geen nummer. Eén belletje is genoeg. De snelheid waarmee signetbreedband handelt is bijzonder. Ik ben dik tevreden!"

"Het contact met signetbreedband is prettig, vooral de korte persoonlijke lijntjes. Veel bedrijven bel je en dan hoor je eerst een bandje, je wacht een kwartier, er wordt een ticket aangemaakt en het duurt en het duurt. Bij signetbreedband ben je geen nummer, je wordt altijd snel geholpen."

Robin Hartemink, IT-projectmanager Rozet

Er is niet één beste internetoplossing. Wel de beste oplossing voor jouw bedrijf

Wij staan voor je klaar!

Bel 088- 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl