FAQ

Jouw partner voor alle connectiviteit.
Wat doen jullie dan precies?

De beste netwerkoplossing voor jouw bedrijf

In de dynamische wereld van netwerkinfrastructuren kan het vinden van de juiste netwerkoplossing een flinke uitdaging zijn. Weet je waar jouw netwerkoplossing aan moet voldoen zodat deze past bij de eisen van beschikbaarheid en jullie digitale ambities?   

En als je dit weet, ben je waarschijnlijk veel tijd kwijt met het onderzoeken van de beschikbare netwerken en providers om dit te realiseren. Het resultaat: verschillende leveranciers, met verschillende contactpersonen en contracten met een gebrek aan overzicht als gevolg. 

Onze service bestaat uit:

checkmark Advies en netwerkselectie  

checkmark Prijsonderhandeling en SLA-afspraken  

checkmark Projectmanagement  

checkmark Integratie en migratie  

checkmark Monitoring en Support  


Advies en netwerkselectie  

Je hoeft niet zelf al het uitzoekwerk te doen. Wij werken samen met meer dan 75% van alle netwerkleveranciers in Nederland. Geef aan wat je nodig hebt, dan checken wij alle mogelijke netwerkinfrastructuren. We puzzelen net zo lang totdat we de ideale netwerkoplossing hebben, afgestemd op jouw behoeften en eisen.  

Prijsonderhandeling en SLA-afspraken  

Onderhandelen over prijzen en service level agreements (SLA’s) is een vak op zich. Daarbij ook niet per se een activiteit waar jij je kostbare uren aan wil spenderen. Laat ons dit voor jou doen en verzeker jezelf van de meest kostenefficiënte oplossing zonder concessies.  

Projectmanagement  

Nog zo’n neventaak die weliswaar nodig is, maar vaak niet de aandacht krijgt die het verdient vanwege tijd of capaciteitsgebrek. Wij nemen de leiding in het volledige project. Van het afstemmen met de diverse carriers tot het organiseren van site surveys en het plannen en opleveren van de verbindingen. Wij zorgen voor een gestroomlijnde implementatie.   

Integratie en migratie  

Vereenvoudig het proces met onze complete aanpak. Wij regelen de integratie van verschillende netwerken en een vlekkeloze migratie, zodat jij je kunt focussen op jouw core business.  

Monitoring en Support  

De nieuwe netwerkoplossing is geïmplementeerd. En dan? Onze betrokkenheid eindigt niet bij de oplevering. Wij monitoren jouw netwerk 24/7 en bieden continue support, zodat eventuele issues snel worden opgelost en jouw business altijd up and running is.   

Kortom, signetbreedband biedt netwerkonafhankelijkheid als een complete service. 

Doe de netwerkscan voor de beste oplossing

Wat het voordeel is voor jouw bedrijf? Dat zoeken we graag voor je uit door middel van een netwerkscan. Hier kun je eenvoudig de postcodes doorgeven van de betreffende bedrijfslocaties waar je connectiviteit nodig hebt. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag met de selectie van het beste netwerk per locatie tegen de beste prijs! 

Binnen 3 werkdagen ontvang je een voorstel op maat en weet je wat de mogelijkheden zijn. Geheel vrijblijvend, zonder gedoe. 

Is connectiviteit cruciaal voor
jouw zakelijk succes?

Vraag nu jouw netwerkscan aan

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl