Kies voor gemak en continuïteit
voor al jouw connectiviteit

Aan de slag met jouw netwerkoplossing?


Negen locaties centraal gekoppeld én beheerd. Dat zorgt voor rust

Voor Lamark, de Nederlandse marktleider in examenafname, hebben we een Managed WAN-omgeving met mobiele back-up geïmplementeerd. Het resultaat? Betrouwbaar en veilig internet op alle negen locaties, centraal te managen met één vast aanspreekpunt. Dit alles zorgt voor gemoedsrust bij functioneel beheerder Bart Hof en zijn collega's.

Bekijk de volledige videocase hiernaast.

De voordelen van onze oplossing voor jouw netwerkbeheer

Schaalbaar en toekomstbestendig

Single point of contact & contract

Financieel en operationeel voorspelbaar

Kosten- en tijdsbesparing door efficiëntie

Eenvoudig verbonden: 11 locaties in Nederland en België in slechts 7 stappen

team.blue, onze moederorganisatie, heeft in totaal 11 locaties verspreid over Nederland en België. Om continuïteit te garanderen en zowel tijd als kosten te besparen, hebben we een volledig beheerde, redundante SD-WAN-oplossing uitgewerkt waarbij we gebruikmaken van meerdere glasvezelinfrastructuren van verschillende leveranciers. Deze schaalbare oplossing is geschikt voor alle locaties en kan eenvoudig centraal worden beheerd.

Benieuwd hoe jouw infrastructuur slimmer en kostenefficiënter kan? Bekijk hieronder de projectcase en laat je inspireren.

Maak gebruik van onze netwerkscan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder de postcodes van jouw bedrijfslocaties in en wij gaan voor je aan de slag met de selectie van de beste netwerken per locatie. Dat dat ook nog eens financieel interessant kan zijn, legt Danny in de video hiernaast aan je uit. 

Doe de scan en ontvang binnen 3 werkdagen het advies van onze experts. Geheel vrijblijvend, zonder gedoe.
 

Eén connectiviteitspartner voor alle locaties en systemen.

Vul hieronder de postcodes van je bedrijfslocaties in en wij gaan voor je aan de slag met de selectie van het beste netwerk per locatie tegen de beste prijs! Binnen 3 werkdagen ontvang je een voorstel op maat en weet je wat de mogelijkheden zijn. Geheel vrijblijvend, zonder gedoe.

Het IT-landschap van je bedrijf kan snel veranderen. Hoeveel locaties er ook nog bijkomen of wat er ook verandert; qua connectiviteit mag je vertrouwen op slim maatwerk van signetbreedband waar en wanneer dat nodig is. Wij lossen jouw IT-vraagstuk op én nemen je netwerk in beheer. Zo houd jij je handen vrij. Dit mag je verwachten van onze service:

01    Advies & netwerkselectie


02    Prijsonderhandelingen en SLA-afspraken


03    Projectmanagement


04    Integratie en migratie


05    Monitoring & Support

Wil je nog meer weten? Waarschijnlijk vind je dit ook wel interessant!

De snelgroeiende digital agency iO is blij met de samenwerking met signetbreedband. Hebben wij een overname of verhuizing? Dan leggen we de vraag neer bij signetbreedband met dezelfde eisen aan connectiviteit. Zij nemen het vanaf hier over en adviseren en ontzorgen ons volledig" - Jo Claes, Procurement-legal manager iO.
Tijdens de podcast met T-Mobile, Glaspoort en Fiber Carrier Association (FCA) komen veelgehoorde uitdagingen van IT-managers aan bod en krijg je een uitgebreid overzicht van alle ins en outs rondom netwerkonafhankelijkheid. Bekijk de podcast op YouTube of luister via je favoriete podcastprogramma.
Eén Europees netwerk voor team.blue. In deze blogpost lees je alles over de techniek. Hoe is de koppeling met de zeven datacentra verdeeld over de drie landen? Welke routing policies worden gehanteerd ter bescherming van bijvoorbeeld  DDoS-aanvallen en hoeveel gigabit internet komt beschikbaar? Je leest het in deze blogpost.