Verhaal

Partnerschap tussen Dacon ICT
en signetbreedband

We gunnen elkaar succes en daarbij zijn geen ego's in het spel

Succesvol en in vertrouwen samenwerken als partners. Hoe doe je dat? Het begint idealiter met een oprechte intentie om elkaar het beste te gunnen en elkaar verder te helpen. Dat is ook de ervaring van Jos Slootstra en Joep van den Heuvel van DACON ICT. “De samenwerking met signetbreedband is oprecht en welgemeend; daardoor werkt het. Het partnerschap geven we ook samen invulling.”

DACON ICT is specialist in ICT-infrastructuren voor ondernemend Nederland. Het bedrijf werd in 2004 opgericht op de zolderkamer van Daniël Dibattista. Sindsdien groeide DACON uit tot een middelgroot bedrijf met 34 medewerkers en maar liefst 746 klanten door heel Nederland. DACON heeft vestigingen in Elst (Gelderland) en Oosterwolde (Friesland). Het bedrijf levert ICT-diensten voor zzp’ers, mkb’ers en grootbedrijven. Van printer en server tot cloud- en thuiswerkoplossingen met geavanceerde beveiliging. Ook houdt DACON zich bezig met het aanpassen of koppelen van bestaande software en het ontwikkelen van software voor complexe automatiseringsvraagstukken.

Dankzij het kwalitatief hoogwaardige netwerk van Eurofiber en de connectiviteitsdiensten van signetbreedband zijn we gegarandeerd van een perfecte verbinding. Het netwerk is redundant uitgevoerd, dat wil zeggen dat als de primaire verbinding wegvalt de andere verbinding het automatisch overneemt. Hierdoor zijn wij en onze klanten altijd online, het werkt gewoon fantastisch. We zijn trots op de samenwerking met onze partners signetbreedband en Eurofiber. Samen zorgen we er toch maar voor dat de Black Box elke dag tot leven komt. Het is een samenspel dat het succes bepaalt, net als in de muziek.

Jos Slootstra
Eigenaar DACON ICT

Welgemeende samenwerking

“De samenwerking met signetbreedband? Ik merk dat die vanzelf gaat”, vindt Jos, eigenaar van DACON ICT. “Het is een welgemeende samenwerking. We gunnen elkaar succes en daarbij zijn geen ego’s in het spel. En dat kom je in onze werelden niet vaak tegen.” Jos vermoedt dat het komt omdat DACON ICT en signetbreedband vergelijkbare waarden nastreven. “DACON ICT is graag persoonlijk, oprecht en onderscheidend. Hoewel deze waarden specifiek zijn, passen ze ook heel goed bij signetbreedband. We staan er hetzelfde in; wat betreft de onderlinge samenwerking én richting de klant.”

Kies net als DACON ICT voor de gezamenlijke toewijding voor de beste totaaloplossing voor jouw klant

Bel 088 - 599 99 99

Mail partners@connect.blue