Altijd online met
met mobiel back-up internet


checkmark Een extra verbinding via de lucht

checkmark Zekerheid gegarandeerd

Als je extra zekerheid en continuïteit wilt

Je bedrijf kan geen moment zonder internet, bijvoorbeeld omdat je een datadriven bedrijf hebt. Hoe minimaliseer je de risico’s? Met mobiel back-up internet. Bij uitval van het glasvezelnetwerk, schakelt je router direct automatisch over naar het mobiele netwerk. Wij regelen dit op maat in voor je bedrijf.

Een optimale beschikbaarheid

De kans dat je glasvezelverbinding en het mobiele netwerk gelijktijdig uitvallen is miniem. Het ene netwerk zit in de grond, het andere gaat via de lucht. Je hebt daarom een optimale beschikbaarheid van je verbinding.

Snel en gemakkelijk opgezet

Binnen twee weken is jouw mobiele back-up verbinding live. Dat kan omdat we de benodigde simkaarten en routers op voorraad hebben. En heb je al een router van signetbreedband? Dan gaat het opzetten nóg sneller.

Kostenefficiënt en eenvoudig

Een mobiele back-up verbinding is een stuk voordeliger dan een fysieke back-up verbinding. Dat komt omdat we geen kabels hoeven te leggen. Je mobiel back-up verbinding is dus eenvoudig en kostenefficiënt te realiseren! Heb je al een router van signetbreedband? Dan zijn de maandelijkse kosten nog lager.

Slimme IT’ers kiezen voor de
zekerheid van back-up internet

Je mobiel back-up internet loopt via een simkaart in de router. Zodra we je simkaart hebben geplaatst en geactiveerd, is je back-up verbinding actief. Dit geeft je de zekerheid en continuïteit die jij en je collega's nodig hebben. Bij mobiele back-up blijven de IP-adressen niet intact. Wil je dat de IP-adressen gelijk blijven, kies dan voor onze Fiber Care oplossing.

Ellende én kosten besparen dankzij mobiel back-up

Alliance Automotive Group heeft 140 locaties, elk met een eigen mobiel back-up verbinding. Het is wel eens gebeurd dat 20 vestigingen kampten met een internetstoring. Toen draaiden de locaties een week lang op de mobiel back-up verbinding. "Zonder mobiel back-up waren we door downtime van de systemen een flink deel van onze omzet misgelopen."

Netwerkuitval: niet op jullie adres !
Onze experts denken met je mee

Neem contact op

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl