Onbeperkt bellen
via internet met SIP Trunk


checkmark Bespaar flink op gesprekstarieven

checkmark Hoge, stabiele geluidskwaliteit

Wij geloven dat zakelijke telefonie beter én voordeliger kan

De financiële performance van je bedrijf verbeteren? Kies voor zakelijke telefonie via internet met SIP Trunk. Dat is tot 60% goedkoper dan een traditionele telefoonlijn, en de geluidskwaliteit is perfect. Helemaal mooi dat vestigingen onderling gratis met elkaar bellen. 

Bellen met behoud van alle bestaande functies

SIP Trunk is heel flexibel. We kennen de mogelijkheden van SIP Trunk door en door. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing. Zo kan jij vertrouwen op goed advies, passend bij je bedrijf en je ambities.

Alle telefoonfuncties

Je kan alle bestaande functies in je telefoonsysteem blijven gebruiken, zoals nummerweergave, doorschakelen en voicemail.

Onbeperkt bellen naar vast en mobiel

Je belt onbeperkt naar vast en mobiel voor een vast bedrag per maand. Onze VoIP-abonnees bellen onderling gratis. Voor de overige gesprekken betaal je onze lage gesprekstarieven.

Veel voordeliger dan traditionele telefonie

Met SIP Trunk bespaar je tot 60% op je telefoonrekening. Vooral als je vaak naar het buitenland belt, is dit veel voordeliger dan traditionele telefonie.

Veelgestelde vragen

"Op deze manier brengen we zakelijke telefonie bij de mensen thuis."

In samenwerking met signetbreedband werd voor BenQ Europe een snel een goed werkende thuisomgeving gecreëerd. "Om het thuiswerken nog gemakkelijker te maken, maken we nu gebruik van een VoIP-oplossing waarbij de bestaande ISDN lijn is vervangen door een SIP Trunk. Dit werkt perfect!"

Voordelige en veilige zakelijke telefonie?Onze experts helpen je verder

Wij staan voor je klaar!

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl