Geen internetuitval meer
dankzij een back-up verbinding


checkmark Altijd online

checkmark Beschikbaarheidsgarantie tot 99,99%

Jouw locatie onze verbinding

Je zit geen moment zonder internet

Het is een belangrijke kopzorg van de IT-manager: hoe zorg ik voor continuïteit? Met een back-up verbinding zijn jij en je collega’s altijd verbonden. Bij internetuitval schakelt je router automatisch over. Kies voor back-up via mobiel internet óf voor de extra zekerheid van Fiber Care: één flexibele oplossing van bijvoorbeeld glasvezel, DSL én mobiel internet.

De stabiele basis:
Back-up via mobiel internet

Een mobiele back-up verbinding realiseren we eenvoudig en kostenefficiënt. We hoeven geen kabels te leggen en er zijn geen verbouwingen nodig. En omdat een mobiele verbinding niet via de grond maar via de lucht gaat, is de kans dat jouw fysieke netwerk én jouw mobiele netwerk gelijktijdig uitvallen erg klein. Bij mobiele back-up blijven, in tegenstelling tot bij Fiber Care, de IP-adressen niet intact.

Beschikbaarheidsgarantie tot 99,9%

Geregeld binnen 2 weken

Zonder behoud van je IP-adressen

De allerbeste oplossing:
Fiber Care

Zoek je maximale zekerheid? Met Fiber Care van signetbreedband ben je altijd verbonden. Hierin brengen we verschillende verbindingen samen tot één redundante oplossing. Zoals glasvezel, DSL en 4G of 5G. Welk type verbinding je ook gebruikt, de publieke IP-adressen (IP4 en IP6) blijven gelijk. Zo blijft de locatie of dienst online bij het omschakelen, zonder dat je iets hoeft te doen. Je krijgt een volledig beheerde router op locatie. Voor volledige redundantie kunnen dat ook twee routers zijn. 

Beschikbaarheidsgarantie tot 99,99%

Beheer op afstand, zorgeloos gemak

Mét behoud van IP-adressen

Veelgestelde vragen

"Dat we gebruikmaken van een dubbele verbinding via verschillende providers geeft een geruststellend gevoel. "

Een redundante netwerkoplossing zorgt ervoor dat honderden BenQ-medewerkers, werkzaam in meerdere Europese vestigingen, toegang hebben tot het internet en het interne netwerk. "Als de primaire verbinding uitvalt wordt automatisch overgeschakeld op onze back-up verbinding. Ik hoef hier dus niet van wakker te liggen. We kunnen vertrouwen op een goedwerkende verbinding."

Zekerheid voor je bedrijf nodig? Onze experts helpen je verder met de beste internetoplossing

Wij staan voor je klaar!

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl

Slimme connectiviteit voor de uitdagingen van morgen

Netwerkuitval is niet zomaar 'vervelend'. Het kost tijd en geld. Toch heeft netwerkbeschikbaarheid vaak niet de hoogste prioriteit. Hierbij 10 praktische tips waarmee je direct aan de slag kan.

We beschermen jouw netwerk proactief tegen cyberaanvallen. Met Anti-DDoS en met Managed of Hosted Firewall. Samen bekijken we wat voor jullie bedrijf het best werkt.