Altijd online met
met onze Fiber Care oplossing

checkmark Combinatie van glasvezel, DSL én mobiel internet

checkmark Geen handmatige acties nodig bij uitval

Je zit geen moment zonder internet

Het is een belangrijke kopzorg van de IT-manager: hoe zorg ik voor continuïteit? Met Fiber Care van signetbreedband zijn jij en je collega’s 24/7 verbonden. Dit dankzij de slimme combinatie van glasvezel, DSL en mobiel internet. Valt de primaire verbinding uit? Dan neemt de secundaire verbinding het direct automatisch over.

Compleet gemanaged, dus geen handmatige acties benodigd bij uitval van één van de infrastructuren.

Altijd verbonden door middel van automatische failover.

Je merkt er niets van. Bestaande IP-adressen blijven intact.

Slimme IT’ers kiezen voor
de zekerheid van Fiber Care

Met Fiber Care zijn jij en je collega’s altijd verbonden. Dat komt omdat we meerdere verbindingen én een automatische failover gebruiken. We beheren Fiber Care op afstand voor je. Je hebt er dus geen omkijken naar, ook niet als er iets moet worden vervangen. Dat geeft je alle zekerheid die nodig is.

Altijd online

Welk type verbinding je ook gebruikt, de publieke IP-adressen (IP4 én IP6) blijven gelijk. Zo blijft de locatie of dienst online bij het omschakelen, zónder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.

Automatische failover
Valt er een verbinding uit? Dan loopt het inkomende én uitgaande verkeer automatisch via een back-upverbinding. Zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Voor het realiseren van de automatische failover koppelen we beide verbindingen op een volledig beheerde router op jouw locatie. Op de WAN-zijde worden je eigen IP-adressen aangeboden aan ons corenetwerk. Zo verloopt het inkomende verkeer altijd via een primaire locatie. Je kan zelfs kiezen voor router redundantie. Valt er een router uit, dan neemt de andere router het over.

Netwerkuitval: niet op jullie adres !
Onze experts denken met je mee

Neem contact op

Bel 088 - 599 99 99

Mail info@signetbreedband.nl